Διεθνή

Τουρκία: Σάλος από βίντεο – Δάσκαλος χτυπάει 11χρονο μαθητή

Τουρκία: Σάλος από βίντεο – Δάσκαλος χτυπάει 11χρονο μαθητή
Τουρκία: Σάλος από βίντεο - Δάσκαλος χτυπάει 11χρονο μαθητή

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία, το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει έναν δάσκαλο, ο οποίος φαίνεται να χτυπά με μανία έναν 11χρονο μαθητή του σε σχολείο στο Ακσαράι της Κωνσταντινούπολης, αλλά και για το γεγονός ότι ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος, μετά τη σύλληψή του.

Η Γενική Εισαγγελία του Ακσαράι άσκησε δίωξη εναντίον του δασκάλου, ζητώντας ποινή φυλάκισης έως και 1,5 χρόνο.

Ο δάσκαλος χαστούκισε και γρονθοκόπησε το 11χρονο παιδί, ενώ προσπάθησε ακόμη και να το στραγγαλίσει πιάνοντάς το από το λαιμό, όπως δείχνει η κάμερα ασφαλείας του σχολείου.

Δασκάλα που άκουσε το θόρυβο έτρεξε προς το συνάδελφό της Αλί Ριζά και έσωσε το παιδί από τη μανία του Τούρκου δασκάλου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος πήγε πρώτα την κόρη του στο νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο και στη συνέχεια στον εισαγγελέα, στον οποίο υπέβαλε μήνυση κατά του δασκάλου Αλί Ριζά.

Με την ολοκλήρωση της έρευνας, ανακοινώθηκε ότι ο καθηγητής δεν μπορεί να εργάζεται πλέον ως δημόσιος υπάλληλος και απολύθηκε. Παράλληλα, στον μαθητή αλλά και στην οικογένεια του παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, για να καταφέρουν να ξεπεράσουν το περιστατικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments