Ελλάδα

Φρειδερίκος Χόντος: Πέθανε σε ηλικία 40 ετών

Φρειδερίκος Χόντος: Πέθανε σε ηλικία 40 ετών
Φρειδερίκος Χόντος: Τον Ιούνιο του 2020 είχε πεθάνει από καρκίνο ο θείος του Φρειδερίκου, Γιάννης Χόντος, και η γυναίκα του επίσης έφυγε από καρκίνο.

Δυστυχώς ο Φρειδερίκος Χόντος έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη σε ηλικία 40 ετών. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου και θα ταφεί στο νεκροταφείο Κηφισίας. Φρειδερίκος Χόντος

Ο Φρειδερίκος ήταν γιος του Αργύρη Χόντου, εκ των 5 συνιδρυτών – αδελφών των πολυκαταστημάτων «Hondos Center»

Τα πέντε αδέρφια που δημιούργησαν  τα καταστήματα ομορφιάς είναι: Ο Γιώργος, ο Γιάννης, ο Νίκος, ο Αργύρης και ο Κώστας. Όλοι τους προερχόμενοι  απ’ το χωριό τους, τις Μίκρες (σημερινά Χοντέικα) έφτασαν στην Αθήνα την εποχή της μεγάλης αστικοποίησης για ένα καλύτερο αύριο. Η αγάπη τους, όπως αποδείχθηκε, ήταν το εμπόριο.

Ξεκίνησαν ως πλασιέ σαπουνιών, αρωμάτων και φθηνών καλλυντικών της εποχής, τα οποία μοίραζαν στους υπάλληλους της Τράπεζας της Ελλάδος και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών. Ύστερα από ένα χρονικό διάστημα , «αναβαθμίστηκαν» καθώς ανέλαβαν τη λειτουργία ενός περιπτέρου επί της οδού Ομήρου. Το 1967, με τις πρώτες οικονομίες τους κατάφεραν να ανοίξουν το πρώτο κατάστημα ακριβώς απέναντι από το περίπτερο της Ομήρου. Έχοντας πιάσει το σφυγμό της αγοράς και τις οικονομικές αλλαγές που συντελούνται στις κοινωνίες των αστικών κέντρων απευθύνθηκαν αποκλειστικά σε γυναίκες.

Φρειδερίκος Χόντος

Ο Γιάννης Χόντος είχε χάσει τη γυναίκα του επίσης από καρκίνο

Η επιτυχία ήταν εύκολη και γρήγορα θέτοντας έτσι τις βάσεις γι αυτό που εξελίχθηκε τον μεγαλύτερο κολοσσό καταστημάτων καλλυντικών -και όχι μόνο- στη χώρα αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Με το πέρασμα των χρόνων εξάλλου η προϊοντική γκάμα διαρκώς επεκτεινόταν, από προϊόντα ένδυσης, υπόδησης και είδη για το σπίτι, ως αξεσουάρ, κοσμήματα κοκ. Έτσι και αλλιώς πλέον στα καταστήματα μπορείς να βρεις τα πάντα για την οικογένεια σου,  για τον άντρα σου, ή το παιδί σου.

Τον Ιούνιο του 2020 είχε πεθάνει από καρκίνο και ο θείος του Φρειδερίκου, Γιάννης Χόντος, σε ηλικία 67 ετών. Ο Γιάννης Χόντος είχε χάσει τη γυναίκα του επίσης από καρκίνο. Tώρα έφυγε και ο Φρειδερίκος Χόντος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments