Trash

GNTM: Λύγισε η Κυβέλη «Δεν έχω δεδομένο ένα σπίτι»

GNTM: Λύγισε η Κυβέλη «Δεν έχω δεδομένο ένα σπίτι»
GNTM: Άνοιξε την καρδιά της μια ανάσα πριν τον τελικό η Κυβέλη, θέλοντας να δείξει στο κοινό πόσα πράγματα έχει καταφέρει μόνη της όλα αυτά τα χρόνια.

Τον τελικό του GNTM είδαμε όλοι από τους δέκτες μας το βραδύ της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του Star. H Κυβέλη το μοντέλο που κέρδισε στον διαγωνισμό ύστερα από πολλές προσπάθειες μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της. Το 19χρονο μοντέλο ξέσπασε σε κλάματα στην κάμερα εξιστορώντας τις  κακουχίες  που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της. GNTM

Πλάνταξε στο κλάμα το 19χρονο μοντέλο

«Δουλεύω από τα 14 μου για να βοηθήσω, να βοηθηθώ. Έχω μάθει να παλεύω. Δεν έμαθα εδώ μέσα να παλεύω. Αξίζω τη νίκη. Δεν έχω δεδομένα πολλά πράγματα που έχουν δεδομένα οι άλλοι. Δεν έχω δεδομένο ένα σπίτι, δεν έχω δεδομένη μία δουλειά, δεν έχω δεδομένο ένα πανεπιστήμιο, δεν έχω δεδομένο να έχω χρήματα κάθε μήνα, όσα μου χρειάζονται για να ζήσω. Έχω δεδομένο μόνο ό,τι καταφέρνω μόνη μου και είμαι πολύ περήφανη που το καταφέρνω αυτό στα 19 μου», εξομολογήθηκε η Κυβέλη μη μπορώντας να κρύψει τα δάκρυα της.

Ποια είναι τα έπαθλα που κέρδισε

Η Κυβέλη κέρδισε:

  • Χρηματικό έπαθλο 50.000 χιλιάδων ευρώ,
  • Ένα συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Elite London,
  • Κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels,
  • Καθώς και ένα αυτοκίνητο SUV, το Open Mokka.
GNTM

Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της

Η Κυβέλη μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Είναι σαν άνθρωπος αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα. Στα 16 της πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το modelling. Τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments