Ελλάδα

Άγιον Όρος: Βρέθηκε η λέμβος του 58χρονου μοναχού – Συνεχίζονται οι έρευνες

Άγιον Όρος: Βρέθηκε η λέμβος του 58χρονου μοναχού – Συνεχίζονται οι έρευνες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε από πλωτό σκάφος του Λιμενικού η λέμβος του μοναχού και ρυμουλκήθηκε στον λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους

Άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα είναι οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους, όπου συνεχίζεται για τέταρτη μέρα η αναζήτηση για τον εντοπισμό του 58χρονου μοναχού, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα όταν βγήκε για ψάρεμα με αλιευτικό σκάφος στον Σιγγιτικό Κόλπο.

Χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε από πλωτό σκάφος του Λιμενικού η λέμβος του μοναχού και ρυμουλκήθηκε στον λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους. Στις 22 Δεκεμβρίου ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ότι ο 58χρονος ερασιτέχνης αλιέας δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Ιερισσού, Αγίου Όρους, Ουρανούπολης, Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, οι οποίες από κοινού ξεκίνησαν άμεσα εκτεταμένες έρευνες προς εντοπισμό του 58χρονου αλιέα, με την συμμετοχή δύο πλωτών αλλά και περιπολικών οχημάτων του Λιμενικού καθώς και δύο ιδιωτικών σκαφών.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.