Lifestyle

Αντώνης Λουδάρος: «Τελικά η ζωή όμως τα έφερε έτσι που δεν θα κάνω παιδιά»

Αντώνης Λουδάρος: «Τελικά η ζωή όμως τα έφερε έτσι που δεν θα κάνω παιδιά»
Αντώνης Λουδάρος: «Έχουμε μάθει να κάνουμε παιδιά και είμαστε συναισθηματικά αναλφάβητοι για να μπορέσουμε να δώσουμε, στα παιδιά μας».

Ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε στην εκπομπή OPEN Weekend και την Γιολάντα Ελευθεριάδου – Καραγιώργου ανήμερα των Χριστουγέννων για την πορεία του στο θεατρικό σανίδι. Ο γνωστός ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσωπική του ζωή εκφράζοντας την βαθιά επιθυμία του να γίνει πατέρας. Αντώνης Λουδάρος

Ειδικότερα, ο Αντώνης Λουδάρος επισήμανε αρχικά πως «ευτυχία δεν σημαίνει μόνο το να είσαι σε έναν γάμο. Ευτυχισμένος άνθρωπος οφείλεις αν είσαι και η πορεία του ανθρώπου αυτή είναι, δηλαδή ο δρόμος προς την προσωπική ευτυχία του καθενός. Τώρα, αν αυτό περνάει μέσα από έναν γάμο , πολύ ωραίο είναι Γιατί είναι πολύ ωραίο να φτιάξεις μια οικογένεια, να κάνεις παιδιά αλλά έχει και μεγάλη ευθύνη».

«Δεν θέλω να παντρευτώ»

«Έχουμε μάθει να κάνουμε παιδιά και είμαστε συναισθηματικά αναλφάβητοι για να μπορέσουμε να δώσουμε, στα παιδιά που φέρνουμε στον κόσμο, όλο αυτό που χρειάζεται για να οργανωθεί ένας άνθρωπος και να προχωρήσει μέσα στη ζωή».

«Δεν θέλω να παντρευτώ, όχι. Παρ’ όλα αυτά είχε περάσει κάποια στιγμή από το μυαλό μου η επιθυμία ότι θα ήθελα να έχω κάνει παιδιά. Τελικά η ζωή όμως τα έφερε έτσι που δεν θα κάνω παιδιά. Η ευθύνη είναι τεράστια, δεν ξέρω αν θα μπορούσα τη σηκώσω» κατέληξε με ειλικρίνεια ο δημοφιλής καλλιτέχνης στη ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN με την Ελένη Τσολάκη.

Αντώνης Λουδάρος

Ποιο είναι το πραγματικό του επίθετο

Ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει για την απώλεια της μητέρας του, τα παιδικά του χρόνια ενώ είχε αποκαλύψει και το πραγματικό του επώνυμο.

«Μία απώλεια στα 12 τόσο σημαντική όσο είναι της μάνας είναι σοκ, γιατί ξαφνικά νιώθεις ότι φύτρωσες, ότι έφυγε η μήτρα που σε γέννησε. Είναι περίεργο συναίσθημα. Όσοι έχουν χάσει τη μάνα τους θα με καταλάβουν. Νιώθεις πολύ ξεκρέμαστος… Μετά με ανέλαβε η αδερφή της μάνας μου, που ήταν ανύπαντρη και έγινε η δεύτερη μάνα μου. Έχω κι άλλο όνομα… Έχω δύο επίθετα. Πρώτο είναι της υιοθεσίας. Είχα βγει στη δουλειά, αν το είχα κάνει πιο μικρός θα με ξέρατε με άλλο όνομα. Ζαχαράκης. Η ταυτότητά μου γράφει Αντώνης Ζαχαράκης – Λουδάρος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments