Lifestyle

Love Actually: Μία αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία

Love Actually: Μία αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία
Love Actually: Μία από τις αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι και αυτή η ρομαντική κομεντί του Ρίτσαρν Κέρτις.

Αν και το Love Actually βγήκε στους κινηματογράφους το 2003, παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες. Πολλοί λένε ότι όταν την βλέπουν σε επανάληξη, νιώθουν ότι την βλέπουν για πρώτη φορά.

Ο σκηνοθέτης, Richard Curtis, επιχείρησε να δημιουργήσει μια διασκεδαστική απεικόνιση διαφορετικών ιστοριών, παρουσιάζοντας οικείες καταστάσεις με χαρακτήρες που εμφανίζουν γνώριμα σε όλους χαρακτηριστικά. Υπάρχουν δέκα διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων στο χριστουγεννιάτικο Λονδίνο, που, αν και φαινομενικά δεν έχουν κάποια σχέση, στο τέλος όλα συνδέονται.. με συνδετικό κρίκο τον έρωτα.

Η υπόθεση

Πώς μπορεί μια γυναίκα να επηρεάσει τις διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Ηνωμένων Πολιτειών; Ποια υπόσχεση πρέπει να δώσει ένας ξεπεσμένος τραγουδιστής προκειμένου να πετύχει ένα χριστουγεννιάτικο νούμερο ένα στα charts; Πώς ένα μικρό αγόρι μπορεί να τραβήξει την προσοχή της πιο δημοφιλούς κοπέλας στο σχολείο; Γιατί κάποιος αποφεύγει τη γυναίκα του καλύτερού του φίλου; Πόσο μακριά χρειάζεται να ταξιδέψει κανείς προκειμένου να βρει μια, δυο, τρεις, τέσσερις κοπέλες να τον αγαπήσουν;

Πώς μπορεί να ευδοκιμήσει μια ερωτική σχέση, όταν το ζευγάρι μιλάει διαφορετικές γλώσσες; Δέκα διαφορετικές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων με θέμα την αγάπη και τον έρωτα συναντιούνται στο Λονδίνο λίγο πριν τον ερχομό των Χριστουγέννων. Στο παιχνίδι αυτό της αγάπης συμμετέχουν πρωθυπουργοί, ροκ σταρ, επιχειρηματίες, υπάλληλοι, συγγραφείς και αλλοδαποί αποδεικνύοντας ότι η αγάπη και ο έρωτας βρίσκονται παντού.

Το τρέιλερ

Το καστ

Το Love Actually έχει ένα πραγματικά διάσημο και εντυπωσιακό καστ. Alan Rickman, Liam Neeson, Hugh Grant, Colin Firth, Keira Knightley, Emma Thompson, Bill Nighy, Rowan Atkinson, Martin Freeman, όλοι στην ίδια ταινία! Αυτοί οι ηθοποιοί μας έχουν φέρει δεκάδες αγαπημένες ταινίες, και είναι διασκεδαστικό αλλά και λίγο νοσταλγικό να τους βλέπουμε όλους να παίζουν μαζί.

Μία ρομαντική σκηνή

Η στιγμή που ο Mark εμφανίζεται στην εξώπορτα της Juliet είναι ίσως η πιο ρομαντική σκηνή, όχι μόνο της ταινίας, αλλά που έχει υπάρξει EVER.

Το τραγούδι Christmas is all Around

Ο θρύλος της rock and roll Billy Mack ηχογραφεί μια χριστουγεννιάτικη παραλλαγή της κλασικής επιτυχίας των The Troggs “Love Is All Around” και έπειτα την προωθεί με την ελπίδα ότι θα γίνει το νούμερο ένα για τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments