Οικονομία

Μπουρλά: Ένας Έλληνας επιχειρηματίας της χρονιάς

Μπουρλά: Ένας Έλληνας επιχειρηματίας της χρονιάς
Μπουρλά: Το αμερικανικό CNN επέλεξε έναν Έλληνα, ως τον επιχειρηματία της χρονιάς. Δεν είναι άλλος από τον επικεφαλής της Pfizer κ. Αλμπερτ Μπουρλά.

Το αμερικανικό CNN επέλεξε έναν Έλληνα, ως τον επιχειρηματία της χρονιάς. Δεν είναι άλλος από τον επικεφαλής της Pfizer κ. Αλμπερτ Μπουρλά.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, η πανδημία δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα, όμως ένας μέρος της κανονικότητας οφείλεται στα εμβόλια που έχουν δημιουργηθεί για τον κορωνοϊό και ένα από αυτά είναι και της εταιρείας Pfizer.

Σημαντικά ονόματα στους “διεκδικητές”

Διεκδικητές του τίτλου αυτή τη φορά ήταν οι Lisa Su της AMD,  Jim Farley της Ford, Marvin Ellison της Lowe, David Solomon τηςGoldman Sachs , Sundar Pichai της Alphabet, Καθώς και ο επικεφαλής της Tesla της Space X , Elon Musk .

Σύμφωνα με το CNN, «ο Μπουρλά ήταν η δική μας επιλογή, για όσα έχει κάνει η Pfizer σε έναν χρόνο όπου τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού έγιναν mainstream (το «εμβόλιο» ήταν η λέξη της χρονιάς σύμφωνα με το Merriam-Webster) και βοήθησαν να σταθεροποιηθεί η αμερικανική οικονομία – και στην πραγματικότητα, η παγκόσμια».

«Η Pfizer έκανε πολύ καλό για την ανθρωπότητα και είμαστε πολύ, πολύ υπερήφανοι για αυτό», είπε ο Μπουρλά σε συνέντευξή του στο CNN Business. «Δεν μπορέσαμε μόνο να σώσουμε τόσο πολλές ζωές. Αλλά απολαμβάνουμε υψηλά επίπεδα επιχειρηματικής φήμης αυτή τη στιγμή. Οι άνθρωποι μας συμπαθούν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments