Trash

Γιώργος Καρτελιάς: Τι του είπε ο Bo και τον απέτρεψε να πάει στο Survivor;

Γιώργος Καρτελιάς: Τι του είπε ο Bo και τον απέτρεψε να πάει στο Survivor;
Γιώργος Καρτελιάς: «Θα πήγαινα στο Survivor, το είχα σκεφτεί κάποια στιγμή, Είχα σκεφτεί να δηλώσω συμμετοχή»

Καλεσμένοι στο Dot ήταν σήμερα ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα, όπου αναφέρθηκαν στη  πρωινή τους εκπομπή. Ο Γιώργος, μάλιστα, εξομολογήθηκε πως είχε σκεφτεί σοβαρά να πάει στο Survivor, αλλά τον σταμάτησαν τα… κουνούπια που του είχε πει ο Bo. Γιώργος Καρτελιάς

Τι είπε για το παιχνίδι επιβίωσης

«Θα πήγαινα στο Survivor, το είχα σκεφτεί κάποια στιγμή. Είχα σκεφτεί να δηλώσω συμμετοχή, αλλά μετά μου είπε ο Bo ότι “έχει πολύ κουνούπι, το βράδυ δεν κοιμόμασταν” και λέω άστο καλύτερα, δεν είναι για μένα. Πίστεψέ με, τα κουνούπια με σταμάτησαν και όχι η πείνα.

Δεν το ‘χω το αθλητικό κομμάτι, αλλά και το κομμάτι του ριάλιτι δεν με πειράζει. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω να κρύψω κάτι. Αυτός που είμαι, αυτός θα είμαι και εκεί. Δεν θα με πείραζε να με κορόιδευαν αν δεν τα πηγαίνω καλά στα αγωνίσματα.

Το ίδιο δεν κάναμε και με κάποιους άλλους; Δεν λέγαμε πράγματα; Λέγαμε! Ας λένε και για μένα. Δεν θεωρώ ότι θα έφτανα ποτέ στο τέρμα, απλά για την εμπειρία ήθελα να πάω», είπε ο Γιώργος Καρτελιάς.

Γιώργος Καρτελιάς

Σε ποια άλλα παιχνίδια θα πήγαιναν

«Για κοίτα με λίγο, υπάρχει περίπτωση να πάω στο DWTS; Κάνε μου ένα “διάβασμα” μόνο σου. Στο MasterChef θα πήγαινα, μου αρέσει πάρα πολύ», είπε από την πλευρά της η Ελίνα Παπίλα

Για την πρόταση του Star, η Ελίνα Παπίλα ανέφερε: “Εμείς κάναμε πρωινό στο ραδιόφωνο. Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο στον σταθμό και μας ζήτησαν. Μίλησε ο Γιώργος γιατί εγώ έλειπα και μετά μου είπε ότι θέλουν να κάνουμε ραντεβού. Εγώ είπα ότι δεν πάω. Μόλις είχα γεννήσει, δεν ήθελα. Μετά από δύο μέρες μας ξαναπήραν.

Όταν πήγαμε, έγινε ξεκάθαρη η πρόταση. Στο γυρισμό πήραμε τον αδερφό του Γιώργου κι εγώ τον άντρα μου”, είπε η Ελίνα Παπίλα, με τον Γιώργο Καρτελιά να συμπληρώνει: “Δεν μας πίστευε κανένας όταν τους το είπαμε”, με τον Γιώργο Καρτελιά να συμπληρώνει: “Δεν μας πίστευε κανένας όταν τους το είπαμε”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments