Ελλάδα

Κορωνοϊός: Πάνω από 10 χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους – Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι παντού

Κορωνοϊός: Πάνω από 10 χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους – Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι παντού
Κορωνοϊός: Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου γράφει στο pagenews.gr για τις εορτές με αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Επί ποδός οι αστυνομικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛΑΣ, θα βρίσκεται σε κάθε σημείο ασκώντας αυστηρούς ελέγχους και επιβάλλοντας πρόστιμα. Διανύουμε ήδη από σήμερα, τη κρισιμότερη υγειονομική εβδομάδα. Το τριήμερο των Χριστουγέννων παρατηρήθηκαν σειρά παραβάσεων και σε κέντρα διασκέδασης και σε μη τήρηση των μέτρων από τους πολίτες. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έχει δώσει εντολή να υπάρχει μεγάλη δύναμη της αστυνομίας, που θα ασκεί ελέγχους απροειδοποίητα και αιφνιδιαστικά σε μαγαζιά, κέντρα διασκέδασης, ενώ αυξάνονται και οι περιπολίες στους δρόμους και στις γειτονιές για την ασφάλεια των πολιτών.

Σύμφωνα με εντολή του Τάκη Θεοδωρικάκου, οι έλεγχοι θα είναι εξονυχιστικοί και για την εξακρίβωση στοιχείων των εμβολιασμών. Για μια ακόμη φορά παραιτήθηκαν ψευδή στοιχεία που ενώ έδειχναν κατά τους ελέγχους πως είχαν προχωρήσει σε εμβολιασμό ή επιβεβαίωση απέδειξε πως ήταν τελείως διαφορετικά πρόσωπα.

Ο ρόλος της Αστυνομίας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός αυτή τη περίοδο. Η μεγάλη κινητοποίηση της κρατικής μηχανής ενόψει και του νέου πανδημικού κύματος, εδράζεται και στο ρόλο των αστυνομικών δυνάμεων. «Το σύνολο των ανδρών και γυναικών της αστυνομίας θα  είναι επί ποδός για οτιδήποτε χρειαστεί, ειδικά τη περίοδο των εορτών της Πρωτοχρονιάς», διαμηνύει ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Η βοήθεια των πολιτών κρίνεται απαραίτητη καθώς όλοι γνωρίζουν πλέον πως οι μεγάλες συναθροίσεις μπορούν να γίνονται με τη τήρηση των μέτρων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments