Ελλάδα

Μπαλάσκας: Οι συμβουλές του στις γυναίκες για τα ροζ βίντεο

Μπαλάσκας: Οι συμβουλές του στις γυναίκες για τα ροζ βίντεο
Μπαλάσκας: Επανήλθε ο «άσωτος υιός» μετά τις δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες σχολιάζοντας την υπόθεση της διαρροής των «ροζ βίντεο» .

Με καινούργιες συμβουλές προς τις γυναίκες επέστρεψε ο Σταύρος Μπαλάσκας για την υπόθεση διαρροή ροζ βίντεο που κατηγορείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα». Μπαλάσκας

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον «βλάκα» -όπως τον είχε αποκαλέσει- συζυγοκτόνο στα Γλυκά Νερά, επανήλθε σχολιάζοντας την υπόθεση της διαρροής των «ροζ βίντεο» στο διαδίκτυο.

Αναφερόμενος στο πρόσωπο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τον παρομοίασε ως «έναν άνθρωπο που είχε ένα προσωπικό πρόβλημα», ενώ συμβούλευσε τις γυναίκες να είναι «προσεκτικές», προκαλώντας την αντίδραση της παρουσιάστριας της τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ, όπου ήταν καλεσμένος.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στον αέρα μεταξύ του Σταύρου Μπαλάσκα και της Μαρίας Αναστασοπούλου

Μπαλάσκας: Πάντα έτσι δεν γίνεται; Όταν σπάσει απόστημα ξεχύνεται το πύον. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, νομίζω ότι είναι καθαρά αντικείμενο της κ. Κανδαράκη ο λεγόμενος, έτσι όπως τον αναφέρετε και εσείς οι δημοσιογράφοι «πορνοστάθης».

Αναστασοπούλου: Εμείς δεν τον αποκαλούμε έτσι. Δεν ξέρω που το είδατε.

Μπαλάσκας: Έτσι όπως τον διαβάζω στα μίντια και εγώ. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Η ουσία είναι ότι δεν μπορεί ξαφνικά τώρα να βγαίνουν νέες καταγγελίες και νέες καταγγελίες και να συνεχίζει. Εγώ νομίζω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ένα προσωπικό πρόβλημα για να τα κάνει όλα αυτά και θα έπρεπε να το είχε λύσει.

Αναστασοπούλου: Εγώ νομίζω ότι αυτό δεν μας αφορά. Η πράξη δεν αλλάζει και για αυτή κατηγορείται.

Μπαλάσκας: Εμείς κάναμε αυτό που ήταν να κάνουμε. Τηρήσαμε τον νόμο, το αυτόφωρο. Μπαλάσκας

Στη συνέχεια συμβούλευσε τις γυναίκες

Μπαλάσκας: Θα πρέπει να είναι όλες οι γυναίκες προσεκτικές και αρνητικές θα μπορούσα να πω. Όχι στο συναινετικό σεξ, αλλά στην συναινετική καταγραφή. Η κάθε καταγραφή είναι σήμερα με ένα άτομο που πάνε όλα καλά… Κανείς δεν γνωρίζει το αύριο. Οι συναινετικές καταγραφές είναι πάρα πολύ επικίνδυνες.

Αναστασοπούλου: Εμένα δεν μου αρέσει η φράση «οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές». Δεν έχει να κάνει καθόλου με αυτό. Εδώ μιλάμε για μία παράνομη πράξη του συγκεκριμένου που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. Το πώς συμπεριφέρεται μία γυναίκα με τον σύντροφό της, είναι δικαίωμά της…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments