Lifestyle

Survivor 2022: Ποιος κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Survivor 2022: Ποιος κέρδισε τη δεύτερη ασυλία
Survivor 2022: Ποιος κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Σε δεύτερη μέρα του βρίσκεται το ριάλιτι επιβίωσης Survivor και ήδη οι ίντριγκες και οι έριδες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Μπορεί οι Διάσημοι χθες να κέρδισαν τον αγώνα για τις προμήθειες όμως δεν κέρδισαν και την πρώτη ασυλία. Έτσι λοιπόν στο συμβούλιο του νησιού έπρεπε να ψηφίσουν προκειμένου ένας συμπαίκτης τους να βγει στον τάκο.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στον στίβο μάχης αποφασισμένοι να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία.

Οι Μαχητές δεν ήθελαν να βρεθούν στη δύσκολη θέση που βρέθηκαν την προηγούμενη μέρα οι Διάσημοι και έτσι τα έδωσαν όλα και κέρδισαν και τη δεύτερη ασυλία.

Τα δάκρυα του Βαλάντη

Ο τραγουδιστής δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τον λόγο που βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για τους Διασήμους στο Survivor.

Με δάκρυα στα μάτια ανέφερε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί συγκέντρωσε αμέσως τόσες αρνητικές ψήφους, ενώ από την άλλη δικαιολόγησε την ψήφο του στον Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Εγώ τον Γιάννη τον ψήφισα γιατί από την πρώτη ημέρα μιλούσε πάρα πολύ. Έδινε πάρα πολλές εντολές χωρίς να κάνει εκείνος τίποτα. Ήταν για εμένα ο πιο αδύναμος κρίκος. Δε νομίζω πως αισθάνομαι ο αδύναμος κρίκος. Χθες τουλάχιστον για πρώτη φορά που πάλεψα κι έκανα κάτι τέτοιο, πήρα και τον πόντο. Έδειξα ότι είμαι καλός στον στόχο, όχι τόσο αλλά τα πήγα καλά»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments