Lifestyle

Θάνος Καλλίρης: «Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο»

Θάνος Καλλίρης: «Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο»
Θάνος Καλλίρης: «Δεν είναι όπως το 2019 επαγγελματικά αλλά δεν είμαι και όπως το 2020 οπότε κάτι καλύτερο συμβαίνει, αρχίζει και ανοίγει λίγο το πράγμα».

Ο Θάνος Καλλίρης  παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» προκειμένου να συζητήσει με την Κατερίνα Καραβάτου και την τηλεοπτική της παρέα την μακρά του πορεία στο χώρο του τραγουδιού. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη περίοδο την οποία βίωσε την τελευταία διετία λόγω απομόνωσης και καραντίνας. Θάνος Καλλίρης

«Δεν είναι όπως το 2019 επαγγελματικά αλλά δεν είμαι και όπως το 2020 οπότε κάτι καλύτερο συμβαίνει»

Ειδικότερα, ο Θάνος Καλλίρης τόνισε χαρακτηριστικά πως «είμαστε στον απόηχο μιας πανδημίας, η οποία προφανώς δεν έχει τελειώσει. Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο τον ενάμιση χρόνο της βαριάς πανδημίας. Ήταν πολύ δύσκολος για μένα. Τώρα όμως έχω αρχίσει και παίρνω ανάσες».

«Δεν είναι όπως το 2019 επαγγελματικά αλλά δεν είμαι και όπως το 2020 οπότε κάτι καλύτερο συμβαίνει». «Αρχίζει και ανοίγει λίγο το πράγμα αργά και βασανιστικά» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο τραγουδιστής στην ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA. Παράλληλα, ο Θάνος Καλλίρης μίλησε με ενθουσιασμό για τα παιδιά του.

Θάνος Καλλίρης

Ο γάμος με την Ναταλία Γερμανού

Η σχέση της Ναταλίας Γερμανού με το Θάνο Καλλίρη είναι από τις πιο γνωστές της Ελληνικής showbiz. Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν με τον επιτυχημένο τραγουδιστή για 5μιση χρόνια και όπως φαίνεται και οι δύο έχουν μόνο καλά πράγματα να θυμούνται από αυτό το γάμο.

Σε παλαιότερη συνέντευξη η Ναταλία Γερμανού είχε παραδεχτεί ότι ήταν πολύ ερωτευμένη. «Ήταν επίσης ένας κούκλος και τον ερωτεύθηκα πάρα πολύ εγώ και τον κυνηγούσα με λύσσα. Ήταν η μοναδική περίπτωση της ζωής μου που έκανα εγώ την πρώτη κίνηση», εξομολογήθηκε.

Το τραγούδι που έγραψε για τον χωρισμό της

Όσο αναφορά για τον χωρισμό τους. Η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει: «Εκείνος με χώρισε και ήταν κάτι που σε εκείνη την ηλικία με ενόχλησε πολύ. Από τον χωρισμό αυτό έγραψα τα “Σεντόνια” της Άννας Βίσση. Όμως, ο λόγος που ποτέ δεν θύμωσα μαζί του, δεν αισθάνθηκα κακία και μίσος ήταν ότι είχε μια εντιμότητα. Δηλαδή, όταν μου είπε ότι θέλω να μιλήσουμε και αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη σχέση, στα πεντέμιση χρόνια, είχε μια μαγκιά ο τρόπος που μου είπε ότι “Ο λόγος που θέλω να σταματήσουμε να είμαστε μαζί είναι ότι αισθάνομαι ότι επειδή είμαι άντρας, νέος, σε ένα επάγγελμα γεμάτο πειρασμούς…

Δεν θα μπορέσω να σου είμαι πιστός. Θα αρχίσω να κάνω σαχλαμάρες, το αισθάνομαι. Δεν σου αξίζει κάτι τέτοιο και προκειμένου να είσαι μια δακτυλοδεικτούμενη κερατωμένη, ας το λήξουμε εδώ”. Κι εκείνος στενοχωρήθηκε, αγαπιόμασταν πάρα πολύ, αλλά έβαλε πάνω από τη σχέση, ότι αυτό το κορίτσι δεν θέλω να το ξεφτιλήσω. Αυτό στα μάτια μου τον ανέβασε 100 σκάλες. Δεν είναι ανήθικος άντρας ο Θάνος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments