Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια ανήλικη – Δεν αναζήτησε κανείς το κοριτσάκι

Ασπρόπυργος: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια ανήλικη – Δεν αναζήτησε κανείς το κοριτσάκι
Ασπρόπυργος: Το τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα κοριτσάκι συνέβη στις 23.58 το βράδυ στην νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος των διυλιστηρίων.

Ο Ασπρόπυργος θρηνεί το 12χρονο κοριτσάκι που του κόπηκε το νήμα της ζωής τόσο γρήγορα και άδικα. Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 23.58 το βράδυ στην νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των διυλιστηρίων. Το δυστύχημα με θύμα την ανήλικη, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου. Ασπρόπυργος

Ασπρόπυργος: Στόχος των Αρχών είναι να βρεθούν τα οικεία πρόσωπα του άτυχου κοριτσιού

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο παρέσυρε, για πολλά μέτρα και σκότωσε ακαριαία την ανήλικη η ηλικία της οποίας υπολογίζεται ότι είναι 12 – 15 ετών. Η αστυνομία λόγω του ότι κανένας από τους γονείς ή τους συγγενείς της κοπέλας δεν επικοινώνησε με τις Αρχές, καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να τηλεφωνήσει στην τροχαία.

Να τονιστεί ότι η ανήλικη είχε μαύρα μαλλιά, φορούσε την ώρα του τροχαίου δυστυχήματος  μία γκρι φόρμα, και ένα αθλητικό φούτερ επίσης χρώματος γκρι όπως και αθλητικά παπούτσια χρώματος ροζ.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Ιόνια Οδό στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα στο ύψος της Πέρδικας

Με πληροφορίες από  το epirus-tv-news, τροχαίο συνέβη στην Ιόνια Οδό πριν λίγο καθώς ενεπλάκησαν 2 ΙΧΕ οχήματα με το ένα εξ αυτών να ανατρέπεται και το άλλο να καταλήγει στις προστατευτικές μπάρες. Να τονιστεί ότι την ώρα του συμβάντος έβρεχε και το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό Στο σημείο έσπευσαν 2 ασθενοφόρα και μία Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ από τα Ιωάννινα καθώς και ένα ασθενοφόρο από την Άρτα περνούσε από την περιοχή ενώ τους διασώστες του ΕΚΑΒ βοήθησε και ένας γιατρός από την Άρτα που έτυχε να περνά με το αυτοκίνητό του την ώρα που έγινε το δυστύχημα.

Ασπρόπυργος

Στο νοσοκομείο Χατζηκώστα  έχουν μεταφερθεί συνολικά 6 άτομα, τέσσερα με ελαφρά τραύματα και δύο με βαρύτερα. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και δύο ανήλικα παιδιά. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το epirus-tv-news ενημερώνει ότι η κατάσταση των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία για τη ζωή τους .

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments