Ελλάδα

Λαμία: Ζευγάρι πέθανε από κορωνοϊό μέσα σε 14 ημέρες

Λαμία: Ζευγάρι πέθανε από κορωνοϊό μέσα σε 14 ημέρες
Λαμία: Νέα οικογενειακή τραγωδία αποκαλύπτεται, όταν ένα ζευγάρι πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού μέσα σε διάστημα 14 ημερών, αφήνοντας πίσω του τρία παιδιά.

Νέα οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Λαμία. Ένα ζευγάρι πέθανε από κορωνοϊό μέσα σε μόλις 14 ημέρες, αφήνοντας πίσω τρία παιδιά. Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στις Σέρρες όπου πατέρας και κόρη πέθαναν από επιπλοκές μέσα σε ένα 24ωρο.

Το ζευγάρι είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο Λαμίας στις 23 Νοεμβρίου. Στις 29 και 30 του ίδιου μήνα, η 52χρονη μητέρα και ο 57χρονος πατέρας χρειάστηκε να διασωληνωθούν εξαιτίας των επιπλοκών που παρουσίασε η υγεία τους.

Αντίθετοι στο εμβόλιο

Δυστυχώς, στις 13 Δεκεμβρίου η 52χρονη άφησε την τελευταία της πνοή. Ο σύζυγός της πάλεψε για συνολικά 29 ημέρες με τον κορωνοϊό, τελικά όμως ούτε εκείνος τα κατάφερε και εξέπνευσε 14 ημέρες αργότερα. Τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, ο 57χρονος βγήκε αρνητικός στον κορωνοϊό, αλλά οι ζημιές που του είχε προκαλέσει ήταν μη αναστρέψιμες.

Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στη Λαμία. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο ζήτημα του κορωνοϊού ήταν αντίθετοι με το εμβόλιο, παρά τα όσα τους έλεγε και ο ξάδελφός τους που είναι διασώστης στο ΕΚΑΒ. Ο τελευταίος μεταφέροντας τις εικόνες που αντιμετωπίζει καθημερινά διακομίζοντας ασθενείς με κορωνοϊό στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, προσπάθησε να τους μεταπείσει, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Όταν είχε πεθάνει η ξαδέλφη του, είχε αποκαλύψει μιλώντας στο Mega, ότι είχαν επηρεαστεί από τον πνευματικό ο οποίος φέρεται να τους καθοδηγούσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments