Ελλάδα

Πεντέλη: Κατέβηκε από την ταράτσα ο άνδρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Πεντέλη: Κατέβηκε από την ταράτσα ο άνδρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει
Πεντέλη: Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα κατέβηκε από την ταράτσα ο άνδρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει κραδαίνοντας ένα τσεκούρι.

Λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα ο νεαρός που απειλούσε να αυτοκτονήσει στην Πεντέλη κατέβηκε από την ταράτσα. Το περιστατικό ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα. Ο 23χρονος κρατώντας ένα τσεκούρι απειλούσε ότι θα σκοτώσει τον πατέρα με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η αστυνομία.

Ο 23χρονος προκάλεσε φθορές με ένα τσεκούρι στο σπίτι του στην Πεντέλη και στη συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα, όπου απειλούσε να πέσει στο κενό. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που επί ώρες προσπαθούσε να τον πείσει να κατέβει.

Κατέβηκε από την ταράτσα και παραδόθηκε

Στη μία μετά τα μεσάνυχτα ο 23χρονος πείστηκε να παραδοθεί και κατέβηκε από την ταράτσα. Ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία και θα οδηγηθεί σε ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε διάφορα ψυχιατρεία.

Το περιστατικό

Ο νεαρός πήρε ένα τσεκούρι με το οποίο προκάλεσε αρχικά φθορές στο σπίτι του, στην Πεντέλη, ενώ απείλησε και τον πατέρα του. Στη συνέχεια προσπάθησε ανεπιτυχώς, να τραυματίσει αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.

Ο άνδρας κατάφερε να διαφύγει και εντοπίστηκε πάνω σε ταράτσα σπιτιού. Στο σημείο βρίσκονται ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ΕΚΑΜ, διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ καθώς και η πυροσβεστική. Μάλιστα οι άνδρες των ΕΚΑΜ κρατούν ασπίδες και έχουν περικυκλώσει το σπίτι.

Παράλληλα οι άνδρες της πυροσβεστικής έχουν τοποθετήσει στην αυλή ειδικό στρώμα προκειμένου ο νεαρός να μην πηδήξει από την ταράτσα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν έχει νοσηλευτεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments