Ελλάδα

Τράπερ με όπλα: Αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου η δίκη του

Τράπερ με όπλα: Αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου η δίκη του
Αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ που πόζαρε με όπλα μέσα σε νυχτερινό μαγαζί

Για τις 10 Ιανουαρίου 2022 αναβλήθηκε η δίκη του γνωστού τράπερ από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο

Δίωξη και για διακεκριμένη οπλοφορία

Στον τράπερ και στον μάνατζέρ του που συνελήφθησαν τα ξημερώματα ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αποκλειστικά για δίκη τους χρήση από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων από κοινού (τσεκούρι, μαχαίρι) και παράνομη κατοχή πυρομαχικών (2 σφαίρες).

Στον τράπερ ασκήθηκε δίωξη και για διακεκριμένη οπλοφορία εντός κέντρου διασκέδασης που αφορά στα 3 όπλα με τα οποία απεικονίζεται στο Instagram.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του τράπερ σύμφωνα με την αστυνομία

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες της 28-12-2021, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα στην περιοχή του Κολωνακίου και σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και ακολούθως κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη μεικτού βάρους -9- γραμμ., -9- ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των -18.355- ευρώ και -3- κινητά τηλέφωνα.

Σε περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσεκούρι, μαχαίρι, -2- σφαίρες και συσκευή εκπομπής φωτεινών σημάτων.

Πώς έφτασαν στη σύλληψή του

Ο 26χρονος ανέβαζε φωτογραφίες με όπλα στον λογαριασμό του στο Instagram, ενώ βρίσκονται σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Την Δευτέρα, κυκλοφόρησαν νέες εικόνες – ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφεται ο πασίγνωστος τράπερ, με μεγάλες επιτυχίες και χιλιάδες ακολούθους, να ποζάρει με 3 πιστόλια στη μέση. Μάλιστα, το ένα πιστόλι παραπέμπει σε 9αρι usp, παρόμοιου τύπου δηλαδή με αυτά που έχουν αστυνομικοί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments