Lifestyle

Αννίτα Ναθαναήλ: Η αξέχαστη γυμνή φωτογραφία της που άφησε εποχή

Αννίτα Ναθαναήλ: Η αξέχαστη γυμνή φωτογραφία της που άφησε εποχή
Αννίτα Ναθαναήλ: Η αξέχαστη γυμνή φωτογραφία της που άφησε εποχή

Η Αννίτα Ναθαναήλ, η γυναίκα είδωλο στη φαντασία πολλών ανδρών ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η ίδια έχοντας «πατήσει» τα 50 plus βάζει τα γυαλιά σε πολλές νεότερές της που επιθυμούν να ταξιδέψουν στον εκτυφλωτικό κόσμο του modeling.

Το καλλίγραμμο κορμί της άλλωστε είναι η απόλυτη απόδειξη ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν η ίδια ήταν, είναι και θα παραμείνει το απόλυτο σαγηνευτικό θηλυκό. Δεν διστάζει να παίξει με τον φωτογραφικό φακό, να τον προκαλέσει και να διοχετεύσει τη σαγήνη της.

Η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο, δεν σταμάτησε πότε να αποδεικνύει ότι διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί, από την εποχή ακόμα που το γυμνό και οι γυμνές φωτογραφίσεις ήταν «ταμπού» για τις Ελληνίδες.

Η ίδια τολμηρή και πάνω από όλα επαγγελματίας, δεν ντράπηκε να φωτογραφηθεί γυμνή όποτε το απαιτούσε το κόνσεπτ της φωτογράφισης ή και για πλάκα, όπως έχει πει χαρακτηριστικά. Γυμνές φωτογραφίες μιας καλλονής που άφησαν εποχή!

Μάλιστα, όπως έχει εξομολογηθεί « το 1996 είχα κάνει Playboy, δική μου παραγωγή δική μου φωτογράφιση και είχα πάρει 4 εκατομμύρια δραχμές. Τα οποία τα πήρα για πλάκα. Έκανα μια φωτογράφιση με έναν φίλο, κλείσαμε ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο και πειραματιζόμασταν με μερικές φωτογραφίες  που δεν είχαν και κάτι ουσιαστικό».

Το τελευταίο διάστημα στέκεται φύλακας – άγγελος στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, της γυναίκας που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, δείχνοντας πως εκτός από πανέμορφη γυναίκα εξωτερικά, είναι κι ένας πανέμορφος άνθρωπος με ευαισθησίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments