Lifestyle

Νέα μέτρα – Αντώνης Ρέμος : «Τον χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε (ξανά)»

Νέα μέτρα – Αντώνης Ρέμος : «Τον χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε (ξανά)»
Με στίχους από το πασίγνωστο τραγούδι του επέλεξε ο Αντώνης Ρέμος να σχολιάσει τη διακοπή λειτουργίας λόγω των μέτρων του νυχτερινού μαγαζιού που εμφανίζεται

«Κατεβάζουν» ρολά πολλές επιχειρήσεις ιδιαίτερα στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης μετά την εξαγγελία και την άμεση εφαρμογή των νέων μέτρων.

Ανάμεσα σε αυτές και ο ιδιοκτήτης του Nox όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μοιράστηκε στο Instagram του την επίσημη ανακοίνωση για την αναστολή λειτουργίας από τις 30/12.

«Τον χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε… (ξανά)», γράφει ο Αντώνης Ρέμος. «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Η ανάρτηση του Αντώνη Ρέμου

Τα μέτρα που ισχύουν από τις 6 το πρωί της Πέμπτης

  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2/KN95) ή διπλή μάσκα τόσο στα σούπερ μάρκετ, στα μέσα μεταφοράς και στο προσωπικό της εστίασης αλλά και όπου υπάρχει συγχρωτισμός.
  • Ωράριο λειτουργίας έως τις 12 τα μεσάνυχτα, έως 6 άτομα ανά τραπέζι και όχι όρθιοι σε διασκέδαση και εστίαση. Αν τα μέτρα δεν τηρηθούν θα απαγορευθεί και η μουσική.
  • Στα γήπεδα: Περιορισμός στο 10% με ανώτατο όριο τα 1.000 άτομα. Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα όλοι οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.
  • Σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων μόνο επισκεπτήριο με PCR και το ίδιο και σε νοσοκομεία.
  • Τηλεργασία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα έως 50% και κυλιόμενο ωράριο. Θα είναι ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε υπηρεσίας.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments