Trash

Θέμης Αδαμαντίδης: «Προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο»

Θέμης Αδαμαντίδης: «Προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν πήγα να γλιστρήσω, απλώς προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο. Όχι να πέσω εγώ, δεν πέφτω εύκολα μην ανησυχείτε».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης στον τελικό του Just The 2 Of Us θα τραγουδήσει ντουέτο με τον Κώστα Φραγκολιά. «Στον τελικό του J2US θα πω με τον Κώστα Φραγκολιά ένα κλασικό τραγούδι, το Περασμένες μου αγάπες. Με τον Κώστα γνωριζόμαστε από πολύ παλιά και περνάμε πολύ καλά», αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day.

Ο τραγουδιστής απάντησε και για την ατυχή εμφάνισή του το Σάββατο στον ημιτελικό του J2US με την Δέσποινα Βανδή και το στιγμιότυπο που του έπεσε το μικρόφωνο.«Δεν πήγα να γλιστρήσω, απλώς προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο. Όχι να πέσω εγώ, δεν πέφτω εύκολα», υπογράμμισε  ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Τι έγινε στον ημιτελικό

Έγραψε ιστορία το ζεμπέκικο που χόρεψε ο  Θέμης Αδαμαντίδης την ώρα που η Δέσποινα Βανδή ερμήνευε το πασίγνωστο λαϊκό τραγούδι «Μα που να πάω» στη σκηνή του J2US. Ο Θέμης Αδαμαντίδης ήταν ο guest star του ημιτελικού του J2US και εκείνος που χάρισε την πιο αξέχαστη στιγμή, αφού στο twitter έγινε… πανικός με τα σχόλια.

Θέμης Αδαμαντίδης

Ενώ Θέμης Αδαμαντίδης και Δέσποινα Βανδή τραγουδούσαν, το μικρόφωνο… έπεσε από τα χέρια του τραγουδιστή αλλά εκείνος δεν έχασε την ψυχραιμία του. Και για να μην δείξει πως σκύβει για να πιάσει το μικρόφωνο, έκανε πως… χορεύει ζεϊμπέκικο!

Το σχόλιο του Χρήστου Τζωρτζάκη

Ο Χάρης Τζωρτζάκης σε σχόλιο στο facebook σχολίασε την εμφάνιση του Θέμη Αδαμαντίδη στο «Just the two of us» και την άτυχη στιγμή που είχε όταν έπεσε το μικρόφωνό του. Θέμης Αδαμαντίδης

«Οι μεγάλοι καλλιτέχνες τροφοδοτούνται από τα πάθη τους. Τέτοιος είναι και ο Θέμης Αδαμαντίδης. Τεράστιος.. Κι εσείς μπορεί να είδατε κάποιον που δεν τραγούδησε καλά και του έπεσε το μικρόφωνο.

Εγώ όμως είδα κάποιον που όντως “δεν ξέρει που να πάει γιατί είναι όλη του η ζωή”. Γι’αυτό άλλωστε το τραγούδι αυτό τραγουδιέται μόνο από το Θέμη. Γιατί πως θα τραγουδήσεις «και που να πάω» όταν ξέρεις που θα πας. Εγώ τον αγαπώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments