Trash

Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που έριξε το instagram

Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που έριξε το instagram
Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που έριξε το instagram

Η Ελένη Χατζίδου, συνδυάζει υπέροχα το κορμί και τη φωνή. Μπορεί να έχει αφήσει για λίγο τη μεγάλη της αγάπη το τραγούδι, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να παραμένει μία πανέμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Αψεγάδιαστο σώμα με εντυπωσιακές αναλογίες που προκαλεί τον πανικό σε κάθε εμφάνισή της, όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας. Δεν έχει καμία αναστολή να προκαλέσει, είτε ως ντίβα, είτε ως ναζιάρα, έστω κι πρόκειται για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης. ‘Άλλωστε και η ίδια συχνά – πυκνά δίνει τροφή στις φαντασιώσεις των φανατικών θαυμαστών της και ακολούθων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το photoshop δεν το χρειάζεται, το κορμί της δεν έχει ανάγκες παρεμβάσεων και η ίδια το αποδεικνύει χωρίς ενοχές και ντροπές. «Παίζει» σαν ναζιάρικο θηλυκό με τον φωτογραφικό φακό, κλείνοντας το μάτι και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις, έστω και πρόκεται για φωτογράφιση περιοδικού, την οποία η ίδια δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να αναδημοσιεύσει. Ανάμεσα στις πόζες της και μια ολόγυμνη μέσα σε μια μπανιέρα με σαπουνάδες..

Σε συνέντευξή της για την εμπειρία της στο Survivor είχε δηλώσει « Ένιωσα ότι αδικήθηκα. Δε νομίζω ότι είναι υπερβολή ένα «σκάστε βρε»που είπα στους μαχητές επειδή πανηγύριζαν δίπλα σε μια συμπαίκτριά μου που έκλαιγε γιατί τραυματίστηκε».

Στην ερώτηση εάν θα μπορούσε να κάνει παρέα με την Κωνσταντίνα Σπυροποπούλου η Ελένη απάντησε: «Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Θα ήμουν ψεύτρα να πω ότι θα μπορούσα να κάνω παρέα με 13 άτομα. Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με την Κωνσταντίνα. Τουλάχιστον όχι κολλητή, όμως θα έβγαινα μαζί με όλα τα κορίτσια για να θυμηθούμε τα παλιά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments