Διεθνή

Πρωτοχρονιά 31/12: Η Ιστορία του χιονάνθρωπου

Πρωτοχρονιά 31/12: Η Ιστορία του χιονάνθρωπου
Πρωτοχρονιά 31/12: Η ιστορία της δημιουργίας του πρώτου χιονάνθρωπου, σύμφωνα με έναν παλιό μύθο, μας οδηγεί πίσω στο μακρινό 1493.

Η ιστορία της δημιουργίας του πρώτου χιονάνθρωπου, σύμφωνα με έναν παλιό μύθο, μας οδηγεί πίσω στο μακρινό 1493. Τότε ήταν που ο Μιχαήλ Άγγελος Μπουναρότι, γλύπτης, ποιητής και αρχιτέκτονας, δημιούργησε τον πρώτο χιονάνθρωπο. Αλλά η πρώτη καταγεγραμμένη ιστορία για έναν λαμπερό  τεράστιο  στρογγυλό χιονάνθρωπο βρίσκεται σε ένα από τα βιβλία του 18ου αιώνα. Ο 19ος αιώνας θεωρείται το κομβικό σημείο  στη σχέση μεταξύ ανθρώπου και χιονανθρώπων. Αυτές οι χειμερινές ομορφιές γίνονται καλοί ήρωες των εορταστικών παραμυθιών, αναπόσπαστα χαρακτηριστικά των καρτών της Πρωτοχρονιάς. Και επίσης να εγκατασταθούν για πάντα στην αγάπη των παιδικών καρδιών. Πρωτοχρονιά 31/1

Τι συμβολίζει ο χιονάνθρωπος;

Στις παλιές μέρες, το χειμώνα, οι σοβαροί παγετοί έφεραν πολλά προβλήματα και κακουχίες στους ανθρώπους. Τότε εμφανίστηκε ένας θρύλος  για τις απειλές από ένα είδος γλυπτού από χιόνι μπορεί να προκαλέσει στους ανθρώπους. Γι ‘αυτό οι χιονάνθρωποι εμφανίζονται στις ιστορίες ως τεράστια τέρατα χιονιού.

Οι Νορβηγοί, για παράδειγμα, φοβόταν να συναντήσουν έναν χιονάνθρωπο το βράδυ. Αυτό σημαίνει ένα σημάδι ατυχίας. Ως εκ τούτου, ακόμη και από το παράθυρο ενός άνετου σπιτιού, το να κοιτάς έναν χιονάνθρωπο θεωρήθηκε γρουσουζιά και κακοτυχία.

Υπήρχε επίσης η πεποίθηση ότι ένας χιονάνθρωπος φορμαρισμένος σε πανσέληνο θα μπορούσε να φέρει ατυχία σε ένα άτομο και να προκαλέσει εφιάλτες.

Στη Ρωσία, πίστευαν επίσης στη μαγική δύναμη των χιονανθρώπων. Επομένως, τους ζητήσαμε να μειώσουν τους σοβαρούς παγετούς. Αλλά επειδή οι πρόγονοί μας πίστευαν ότι τα γυναικεία πνεύματα ήταν υπεύθυνα για χιονοπτώσεις και χιονοθύελλες, γλυπτούσαν γυναικείες μορφές χιονιού στις αυλές – γυναίκες. Πρωτοχρονιά 31/1

Το χιόνι είναι δώρο από τον ουρανό και οι χιονάνθρωποι είναι άγγελοι

Ο χριστιανικός θρύλος μας δίνει μια εκπληκτική ματιά στους χιονάνθρωπους. Είναι αυτή που λέει ότι το χιόνι είναι δώρο από τον ουρανό και οι χιονάνθρωποι είναι άγγελοι. Είναι σε θέση να μεταφέρουν στον Θεό τις προσευχές και τα αιτήματα των ανθρώπων. Επομένως, έχοντας τυφλώσει λίγο χιονάνθρωπο, μπορείτε να ψιθυρίσετε τον πιο οικείο στο αυτί του. Και μόλις το χειμερινό θαύμα έλιωσε, η επιθυμία παραδόθηκε στον ουρανό και εκπληρώθηκε αναγκαστικά.

Εάν ξαφνικά μια γυναίκα χιονιού παίζει σημαντικό ρόλο στο υπέροχο έγχρωμο όνειρό σας, φροντίστε – σας περιμένουν υπέροχες ειδήσεις που σχετίζονται με την ψυχή σας. Αλλά αν ο χιονάνθρωπος σε ένα όνειρο προκάλεσε άσχημα συναισθήματα, οι ειδήσεις που λαμβάνονται είναι απίθανο να σας ευχαριστήσουν. Και για να χαλάσετε ή να σπάσετε ένα γλυπτό χιονιού – για να πολεμήσετε τα συναισθήματά σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments