Trash

Survivor spoiler 31/12: Απίστευτη ζημιά για τους Μαχητές

Survivor spoiler 31/12: Απίστευτη ζημιά για τους Μαχητές
Survivor spoiler 31/12: Η μεγάλη νίκη που πέτυχαν οι Μαχητές στο πρώτο αγώνα επάθλου τους αναπτέρωσε το ηθικό και κατάφερε μάλιστα να τους χορτάσει.

Όπως όλοι παρακολουθήσαμε στο τελευταίο επεισόδιο στο survivor 2022, οι Μαχητές επιθυμήσουν πιο πολύ την νίκη από τους Διάσημους, οι οποίοι μάλιστα πήγαν και χορτάτοι για να φάνε επιδόρπιο την κατραπακιά της ήττας. Survivor spoiler 30/12

Οι χαρές στην ομάδα των Μαχητών συνεχίστηκαν και στην παραλία κατά την επιστροφή, αφού όλη ομάδα των μαχητών κατάφερε να ανάψει την φωτιά και φυσικά να μαγειρέψουν για να γεμίσει η κοιλιά τους.

Φαίνεται όμως ότι από την απέναντι ομάδα, κάποιος έχει πολύ δυνατό μάτι και μάτιασε την ομάδα των Μαχητών, αφού κατάφεραν να σπάσουν το τσακμάκι και πανικόβλητοι να μην ξέρουν τι να κάνουν.

Survivor spoiler 31/12: Ποια κοπέλα κατάφερε να ανάψει την φωτιά

Survivor spoiler 30/12

Η Κρυσταλλία από ότι φαίνεται είχε στο παρελθόν παρόμοιο περιστατικό και κατάφερε να ανάψει ξανά την φωτιά στην ομάδα των Μαχητών και η καρδιά όλων να επιστρέψει στην θέση της αλλά και να μείνουν ζεστοί.

Ποια είναι η 27χρονη μαχήτρια

Η Κρυσταλία Κουτσιμάνη είναι 27 χρονών και είναι έτοιμη να ζήσει την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης. Ανήκει στην ομάδα των «Μαχητών» και θα βάλει τα δυνατά της για να βοηθήσει στην νίκη επάθλων. Το αθλητικό της κορμί και η δύναμη της θα «τρομάξουν» αρκετούς παίκτες καθώς θα τα βρουν…σκούρα μαζί της.

Η νεαρή κοπέλα έχει σπουδάσει Γυμναστική Ακαδημία, κάνει ορειβασία και συμμετέχει σε Μαραθωνίους. Διαθέτει προσωπικό κανάλι στο YouTube, και αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι, όταν ήταν έγκυος και συγκεκριμένα στην 28 εβδομάδα, είχε δημοσιεύσει πλάνα εν ώρα stretching. Survivor spoiler 30/12

Το 2020 ήταν επίσης ένα ξεχωριστό έτος, επειδή είχε κάνει ρεκόρ διαδρομών στον Rupicapra, κατά την 9η version των αγώνων βουνού Faethon Olympus Marathon. Παντρεμένη και μανούλα ενός παιδιού συμμετέχει  στο Survivor γιατί θεωρεί πως είναι μια μοναδική εμπειρία και θέλει να τη ζήσει στο έπακρο.

Τα προσόντα που θα την βοηθήσουν μέσα στο παιχνίδι, είναι η αγάπη της για τον αθλητισμό, οι διατροφικές της συνήθειες και η αντοχή στις αντίξοες συνθήκες. Δηλώνει πως δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη συμβίωση με άλλους ανθρώπους, καθώς μεγάλωσε σε μία πολύτεκνη οικογένεια και έχει 9 αδέρφια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments