Trash

Τζένη Μπότση: Η εντελώς γυμνή φωτογραφία της που άφησε εποχή

Τζένη Μπότση: Η εντελώς γυμνή φωτογραφία της που άφησε εποχή
Τζένη Μπότση: Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τις σκηνές από το «Σημάδι του ερώτα»;

Η Τζένη Μπότση άφησε το στίγμα της όχι μόνο ως ηθοποιός αλλά και ως γυναίκα, προκαλώντας έξαψη σε κάθε εμφάνισή της.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τις σκηνές από το «Σημάδι του ερώτα», σειρά με την οποία καθιερώθηκε στο τηλεοπτικό κοινό;

Η πληθωρική ηθοποιός αν και είναι εκρηκτική στην οθόνη, παρόλα αυτά έχει ομολογήσει πως οι ερωτικές σκηνές την δυσκολεύουν.

Ειδικότερα στις σκηνές στη σειρά «Σημάδι του έρωτα» όπως δήλωσε, «ντρεπόμουν όλες τις στιγμές. Μην ξεχνάς ότι πριν από το “Σημάδι” ήμουν ένα κορίτσι που ούτε φορούσε τακούνια ούτε είχε ανοιχτό ντεκολτέ. Αν ρωτήσεις τον σκηνοθέτη, θα έχει να σου διηγηθεί άπειρες στιγμές που έπεφτα κι έτρωγα τα μούτρα μου».

«Δεν περίμενα ποτέ ότι η ατάκα “τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα;” θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία».

Η ίδια πρόσθεσε: «Σε ένα γύρισμα στη Θήβα, έκανε πολύ κρύο, και μου έδωσαν να φάω παγάκια για να μην αχνίζει το στόμα μου. Όταν ο Στράτος με χαστούκισε, την επόμενη μέρα ήμουν πρησμένη. Χρειαζόμασταν 11 μέρες για το γύρισμα ενός επεισοδίου.

«Στις ερωτικές σκηνές ήθελα να κάθομαι σε μια γωνίτσα και να κλαίω. Για να καταλάβεις πόσο έξω από εμένα ήταν όλο αυτό, στην πρώτη σκηνή που γυρίσαμε έπρεπε να βγάλω την μπλούζα. Ε, ακόμα και αυτό από την ντροπή μου το έκανα λάθος και τη γυρίζαμε ξανά και ξανά. Όσοι με ήξεραν είχαν σοκαριστεί. Θυμάμαι ότι με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου με τον οποίο κάναμε διακοπές από παιδιά και μου είπε: “Μα καλά, τόσα χρόνια που σε ξέρω δεν έχεις κάνει ποτέ μπάνιο τόπλες. Και τώρα βγήκες και τα πέταξες στην τηλεόραση;”. Ακόμα κι εγώ σόκαρα τον εαυτό μου», λέει η Τζένη Μπότση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments