Ελλάδα

Λουτράκι: Πέθανε από κορωνοϊό 49χρονος ανεμβολίαστος ιερέας και πατέρας τριών παιδιών

Λουτράκι: Πέθανε από κορωνοϊό 49χρονος ανεμβολίαστος ιερέας και πατέρας τριών παιδιών
Λουτράκι: Ο 49χρονος πατέρας Βασίλειος, έδωσε την δική του σκληρή μάχη με τον δολοφονικό ιό στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Ανεμβολίαστος ιερέας άφησε την τελευταία του πνοή λόγω κορωνοϊού στo Λουτράκι. Ο 49χρονος πατέρας Βασίλειος, που έδινε την δική του σκληρή μάχη με τον δολοφονικό ιό στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου, φέρεται να είχε δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις για τον εμβολιασμό του.

Ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά δυο κορίτσια και ένα αγόρι. Νόσησε από κορωνοϊό στα μέσα Δεκεμβρίου, περνούσε ήπια τη νόσο στο σπίτι του, μέχρι που μια επιπλοκή τον ανάγκασε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου. Λουτράκι

Στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και για πέντε περίπου ημέρες, έδινε τη δική του σκληρή μάχη με τον δολοφονικό ιό.

Λουτράκι: Μετέδιδε μόνο αγάπη και γνώση σε όλο τον κόσμο

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς  χάθηκε τόσο άδικα και νέος, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς οικογένεια και φίλους.

Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για τον πατέρα Βασίλειο. Ιδιαίτερα αγαπητός στην ενορία του αλλά και για όποιον τον γνώριζε. Με βαθιά αγάπη στον Θεό, κήρυττε το έργο του και μετέδιδε γύρω του μόνο αγάπη και γνώση.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων στις 10 το πρωί, στο Καλαμάκι στο Λουτράκι.

Μάχη των γιατρών να σώσουν 16χρονη στο Παπανικολάου

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 16χρονη η οποία νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Νίκος Καπραβέλος δήλωσε στον Σκάι, ότι οι γιατροί έδωσαν ολονύχτια μάχη για να τη σώσουν. Ο διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, προειδοποίησε ότι «έχει σημασία κάθε σύμπτωμα και πλέον θα πρέπει να το παίρνουμε σοβαρά υπόψιν, ακόμα κι αν το αντιγονικό τεστ βγει αρνητικό όπως της 16χρονης».

«Περάσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά στην εντατική και συνεχίζουμε να περνάμε. Πολλές βεβαιότητες διαψεύστηκαν. Δεν περιμέναμε στο τέλος του 2021 να βρισκόμαστε σε αυτή την έκτακτη κατάσταση, μεγάλη η πίεση στο σύστημα υγείας… Οι εντατικές του νοσοκομείου μας είναι γεμάτες», τόνισε ο κ. Καπραβέλος.

«Αγωνιζόμασταν όλη τη νύχτα να σώσουμε ένα παιδί 16 χρονών, ένα κοριτσάκι που μάς ήρθε με κορωνοϊό και διασωληνώθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήρθε δυστυχώς με τρία τεστ αντιγονικά που έβγαιναν αρνητικά», είπε επισημαίνοντας ότι η 16χρονη ήταν ανεμβολίαστη.

«Θα πρέπει, εφόσον υπάρχουν συμπτώματα να ανησυχούμε και να προστρέχουμε τους γιατρούς», επισήμανε ο κ. Καπραβέλος. «Ο αγώνας ξεκίνησε από το τμήμα Επειγόντων περιστατικών, δυσκολευτήκαμε όλη τη νύχτα να το φέρουμε σε μια ισορροπία, ευτυχώς αντέδρασε στις θετικές πιέσεις και στους αναπνευστήρες που χρησιμοποιήσαμε, ήδη είναι σε καλύτερη κατάσταση, όμως μας έκανε εντύπωση το γεγονός, φοβηθήκαμε ότι ήταν η Όμικρον, είναι η Δέλτα», πρόσθεσε.

«Καθυστέρησαν να το φέρουν στο νοσοκομείο το κορίτσι γιατί με τα αντιγονικά τεστ αρνητικά, νόμιζαν ότι ήταν ένα κοινό κρυολόγημα. Οι υποξυγοναιμίες σε ένα παιδί 16 ετών δεν δείξανε μια εικόνα τόσο αρνητική, όταν βέβαια έφτασε στο «παρά πέντε» ευτυχώς που προλάβαμε… Γι’ αυτό θέλει πολλή προσοχή», επανέλαβε.

«Είναι σε καλύτερη κατάσταση, αντέδρασε στη θεραπεία. Όταν ένα παιδί 16 χρονών κινδυνεύει, κινδυνεύει όλη η χώρα. Δυστυχώς δεν ήταν εμβολιασμένο το παιδί», κατέληξε ο κ. Καπραβέλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments