Ελλάδα

Ομηρία στην Αθήνα: Άνδρας κρατά όμηρο την κοπέλα του και απειλεί να τινάξει την πολυκατοικία

Ομηρία στην Αθήνα: Άνδρας κρατά όμηρο την κοπέλα του και απειλεί να τινάξει την πολυκατοικία
Ομηρία στην Αθήνα: Άνδρας φέρεται να κρατά όμηρο την σύντροφό του και απειλεί να τινάξει την πολυκατοικία.

Κατάσταση ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνα, καθώς άτομο φέρεται να κρατά όμηρο την σύντροφό του και απειλεί να τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα καθώς κρατάει στα χέρια του μπουκάλα υγραερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλοδαπός απήγαγε την πρώην σύντροφό του από το σπίτι της στο Γαλάτσι και υπό την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, όπου την κρατά όμηρο και απειλεί να ανατινάξει την πολυκατοικία, κρατώντας μία φιάλη υγραερίου

Την αστυνομία ενημέρωσε η αδερφή του θύματος

Σύμφωνα με το Έθνος και αστυνομικές πηγές στο σημείο σπεύδει διαπραγματευτής. Την ίδια ώρα η πολυκατοικία έχει εκκενωθεί και οι ένοικοι έχουν φύγει από τα διαμερίσματά τους.

Η γυναίκα είναι βουλγαρικής καταγωγής και διατηρούσε σχέση με τον απαγωγέα της. Είχε προηγηθεί μεταξύ τους καυγάς, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία.  

Η αρχική ενημέρωση για το περιστατικό ανέφερε ότι ένας άνδρας μπήκε σε σπίτι δυο αλλοδαπών γυναικών και άρπαξε τη μια.

Το συμβάν την πρώτη μέρα του νέου χρόνου διαδραματίζεται επί της οδού Αλκιβιάδου, στο σημείο μάλιστα έφτασε και πλήρωμα της πυροσβεστικής  προληπτικά, μήπως χρειαστεί άμεση επέμβαση για να διασωθεί η κοπέλα. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments