Trash

Γωγώ Γαρυφάλλου: «Ο Γιώργος Λιάγκας μου είχε κάνει πρόταση και δεν την τήρησε»

Γωγώ Γαρυφάλλου: «Ο Γιώργος Λιάγκας μου είχε κάνει πρόταση και δεν την τήρησε»
Γωγώ Γαρυφάλλου: «Ιδανικά θα ήθελα να βρισκόμουν στο πάνελ με την βασίλισσα, μόνο Ελένη Μενεγάκη, την λατρεύω».

Η Γωγώ Γαρυφάλλου παραχώρησε συνέντευξη στο Open Weekend και στην Ξανθίππη Βουτσαλά και αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά projects που θα ήθελε να λάβει μέρος αλλά και την πρόταση που της είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά όπως είπε δεν την τήρησε παρότι που έχουν επαφές μέσω social. Γωγώ Γαρυφάλλου

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ προσβολή από τον Νίκο Μουτσινά» είπε αναφερόμενη στη δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη για τους παρουσιαστές που έχουν βασίσει την καριέρα τους σχολιάζοντας τις εμφανίσεις άλλων τηλεοπτικών προσώπων. «Στεναχωριέμαι όταν δεν με παίζει […] Μέσω του Νίκου Μουτσινά, κάνω πανελλαδική καριέρα» παραδέχτηκε.

«Ο Λίαγκας είναι ένας πανέμορφος άντρας»

«Ιδανικά θα ήθελα να βρισκόμουν στο πάνελ με την βασίλισσα, μόνο Ελένη Μενεγάκη. Την λατρεύω είχαμε ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν. Έχω μεγάλη καψούρα στον Γιώργο Λιάγκα, του το έχω πει. Μου είχε κάνει πρόταση και δεν την τήρησε. Να συμμετέχω μαζί του σε κάποιο project, τον θεωρώ πανέμορφο άντρα και λαλίστατο αλλά δυστυχώς δεν αρέσει αυτό σε όλους» είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Για τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής πρόσθεσε η Γωγώ Γαρυφάλλου ότι τα έζησε πέρυσί με τον χαμό του πατέρα της αλλά φέτος έχει την κορούλα της και την μητέρα της και νιώθει απόλυτα πλήρης.

Δείτε το απόσπασμα:

Λίγα λόγια για εκείνη

Η Γωγώ Γαρυφάλλου είναι από τον Πειραιά και από πολύ μικρή την κέρδισε ο χώρος της δημοσιότητας.

Στην ηλικία των 15 ετών ξεκίνησε να παρουσιάζει τηλεπαιχνίδια μέσα από τη συχνότητα του TV Magic Πειραιά ενώ στη πορεία απέκτησε δική της εκπομπή σε νυχτερινή ζώνη στην ίδια συχνότητα του καναλιού. Γωγώ Γαρυφάλλου

Στη συνέχεια της επαγγελματικής της πορείας της έγινε πρόταση από το Mega Channel για την εκπομπή “Σαν το σπίτι σας” με τον Φώτη και την Μαρία ενώ σχεδόν ταυτόχρονα ο σεναριογράφος & σκηνοθέτης Γιώργος Κωνσταντίνου της προτείνει βασικό ρόλο για το σίριαλ «Η Σειρήνα και ο μπάτσος».

Αργότερα ακολούθησαν στην ζωή της δικά της Magazino στο High Tv, παραγωγές όπως η πρόταση που της έγινε από τον Γιώργο Καπουτζίδη να κάνει ποδαρικό στο αγαπημένο σε όλους «Παρά Πέντε« ενώ η συμμετοχή της στο «The Wall» την κάνει πλέον σε όλον το κόσμο το δικό μας Γωγουλίνι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments