Lifestyle

Νικόλ Κίντμαν: Δεν σηκώνει κουβέντα για τον Τομ Κρουζ

Νικόλ Κίντμαν: Δεν σηκώνει κουβέντα για τον Τομ Κρουζ
Νικόλ Κίντμαν: Απαγορεύεται να ρωτήσεις την ηθοποιό για τον Τομ Κρουζ,, δεν θα πάρεις ευχάριστη απάντηση.

Εκτός από τις φωτογραφίες της Νικόλ Κίντμαν να χοροπηδά από ευτυχία μετά την έκδοση του διαζυγίου της με τον Τομ Κρουζ- που εμφανίζονται κάθε τόσο- το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έχει ξεθωριάσει σε μεγάλο βαθμό από τη συλλογική μνήμη της ποπ κουλτούρας. Νικόλ Κίντμαν

Και οι δύο σταρ προτιμούν να κρατούν τα στόματά τους κλειστά σαν επτασφράγιστο μυστικό όταν πρόκειται για τον γάμο τους, οπότε ίσως αυτός είναι ο λόγος που η Κίντμαν εντυπωσιάστηκε όταν ρωτήθηκε για τον Κρουζ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον Guardian.

Μιλώντας για τον ρόλο της ως Λουσίλ Μπολ στο «Being The Ricardos» του Άαρον Σόρκιν, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, εξήγησε πώς το έργο υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση στην απεικόνιση της αγάπης.

Δεν λειτουργούν όλες οι σχέσεις

«Πρόκειται για μια δημιουργική και ρομαντική σχέση που δεν λειτουργεί», είπε. «Αλλά από αυτή προκύπτουν μερικά εξαιρετικά πράγματα. Και μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει που δεν έχει το κλασικό αίσιο τέλος».

«Αυτή η ταινία λέει ότι μπορείς να κάνεις μια εξαιρετική σχέση, να ευδοκιμήσει και αυτό που θα αφήσει πίσω της να μείνει για πάντα. Ναι, αυτό είναι πραγματικά υπέροχο», πρόσθεσε στη συνέχεια. Νικόλ Κίντμαν

«Δεν μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται όπως θέλεις εσύ και μερικές φορές θα ερωτευτείς κάποιον που δεν θα είναι το άτομο με το οποίο θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου. Και νομίζω ότι όλα αυτά είναι πολύ σχετικά. Μπορεί να έχεις παιδιά μαζί του. Μπορεί όχι, αλλά να ήσασταν πολύ ερωτευμένοι».

Φάνηκε σαν να πνίγηκε

Η απάντηση ώθησε τη δημοσιογράφο, Έβα Γουάιζμαν να ρωτήσει, εάν η Κιντμαν βρήκε να ταυτίζεται ο ρόλος σε κάποιο βαθμό στον γάμο της με τον Κρουζ.

Η Γουάιζμαν σημείωσε ότι η Κίντμαν φάνηκε σαν να πνίγηκε κάπως στο άκουσμα της ερώτηση και «θύμωσε».

«Ω, Θεέ μου, όχι, όχι. Με τίποτα. Όχι. Θέλω να πω, αυτό ήταν τόσο καιρό πριν που δεν περιλαμβάνεται σε αυτήν την εξίσωση. Οπότε όχι», είπε η Κίντμαν. «Και θα παρακαλούσα να μην με εγκλωβίζεται σε τέτοια στερεότυπα, τέτοιες κατηγοριοποιήσεις. Μου φαίνεται σχεδόν σεξιστικό, γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι κάποιος θα το έλεγε αυτό σε έναν άντρα».

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κρουζ ερωτεύτηκαν όταν συμπρωταγωνιστούσαν στο «Days of Thunder» του 1990 και παντρεύτηκαν εκείνη τη χρονιά. Υιοθέτησαν δύο παιδιά και αργότερα χώρισαν μετά από 11 χρόνια γάμου εν μέσω φημών ότι η αφοσίωση του Κρουζ στη Σαϊεντολογία μεγάλωσε την απόσταση ανάμεσα στον γάμο τους.

Το 2006, η Κίντμαν παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Κιθ Έρμπαν, με τον οποίο έχει πλέον δύο κόρες. Ο Κρουζ, παντρεύτηκε την Κέιτι Χολμς το 2006 και μερικά χρόνια αργότερα πήραν διαζύγιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments