Lifestyle

Survivor Spoiler σήμερα 2/1: Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου [video]

Survivor Spoiler σήμερα 2/1: Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου [video]
Survivor Spoiler σήμερα 2/1: Ολοκλήρωσαν μία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες. Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Οι Μαχητές φαίνονται να έχουν το προβάδισμα προς το παρόν, έχοντας πάρει περισσότερες νίκες και φυσικά έχοντας αναγκάσει τους Διάσημους να μείνουν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποχώρηση της Ελισάβετ Σπανού. Η αγωνιστικότητα τους είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα σε αντίθεση με τους διάσημους. Survivor Spoiler σήμερα 2/1

Ποια είναι η τυχερή ομάδα

Οι ομάδες ξανά μπαίνουν σήμερα στο στίβο μάχης, με τους Μαχητές να κατορθώνουν να χάνουν το πολυτιμότερο αγαθό που μπορεί να έχουν στην παραλία τους, τη φωτιά, με αποτέλεσμα να προκύπτουν νέες εντάσεις στην ομάδα τους. Θα φανούν οι εντάσεις και οι διαφορές τους στο στίβο μάχης;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας Dokari.gr, απόψε θα ξανά κερδίσουν οι μαχητές σκορπίζοντας θλίψη και αγανάκτηση την ομάδα των Διασήμων. Αν εξαιρέσουμε τον πρώτο αγώνα για το ολοκληρωμένο κιτ αλλά και τη μία ασυλία, οι Διάσημοι συνεχίζουν να δείχνουν κατώτεροι των περιστάσεων.

Δείτε το Survivor Trailer:

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού μετά την αποχώρηση της

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού μετά την αποχώρηση της: «H αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να φύγω καθόλου. Δεν περίμενε και κανένας από τους συμπαίκτες μου επίσης. Ήταν πολύ ξαφνικό. Πίστευα πως θα φύγει ο Σπύρος. Είχε μια υπερβολική σιγουριά ότι δε θα φύγει. Δε νομίζω πως ήταν στρατηγική.

Γενικά εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ τις πρώτες μέρες γιατί αντιμετώπισα τη γυναικεία μου φύση. Η υγρασία ήταν ανυπόφορη. Το να κοιμάσαι στο ξύλο πολύ δύσκολο. Τα κόκκαλά μου πονούσαν πάρα πολύ. Μετά την τρίτη μέρα άρχισα να συνέρχομαι λίγο, που κατάφερα να κοιμηθώ. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν το θέμα της ξεκούρασης και του ύπνου. Τις πρώτες δυο μέρες ένιωθα πολύ άσχημα το σώμα μου, είχα αστάθειες. Όταν ξεκουράστηκα και μπήκα στον στίβο μάχης νίκησα.

Ο Βαλάντης τις πρώτες μέρες είχε εκδηλώσει τη δυσκολία που αντιμετωπίζει και ότι πιθανόν να μην αντέξει. Οπότε όλοι τον ψήφισαν για αυτό. Δεν είχε δημιουργηθεί τίποτα άλλο. Αυτά που είδατε εσείς έγιναν μετά με τη Μυριέλλα και τον Απόστολο.

Ο Βαλάντης είναι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος, εκρηκτικός, αλλά και πολύ καλόψυχος άνθρωπος. Όταν κάνει λάθος θα ζητήσει συγγνώμη.

Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και σίγουρα ευνοούνται οι εκρήξεις. Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις αποχώρησα ήταν να φάω. Μπήκα με τα πιο λίγα κιλά από όλους στο παιχνίδι και μέσα σε μια βδομάδα έχασα και άλλα. Μέσα στο αυτοκίνητο ζήταγα μπανάνες» κατέληξε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments