Lifestyle

Xρήστος Μάστορας – Νίκος Αλιάγας: Αποθεώθηκαν στον τελικό του J2US

Xρήστος Μάστορας – Νίκος Αλιάγας: Αποθεώθηκαν στον τελικό του J2US
Xρήστος Μάστορας – Νίκος Αλιάγας: Τα τραγούδια που ακούστηκαν στην σκηνή ήταν ένα mash up με James Brown και το It’s a man’s world.

Από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές του τελικού στο πλατό του J2us. Το παλιό σύνθημα «Ελλάς-Γαλλία συμμαχία» ζωντάνεψε στο πλατό του J2US όταν ο Νίκος Αλιάγας ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει με τον Χρήστο Μάστορα σε ένα μη αναμενόμενο ντουέτο, που θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη μας. Xρήστος Μάστορας – Νίκος Αλιάγας

Ο παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης τραγούδησε στα Ελληνικά και στα Γαλλικά ενώ ο Χρήστος Μάστορας στα Αγγλικά και στα Ελληνικά.

Ποια τραγούδια ακούστηκαν

Τα τραγούδια που ακούστηκαν στην σκηνή ήταν ένα mash up με James Brown και του It’s a man’s world με το «Το παλιό μου παλτό» του Χρήστου Δάντη για να περάσουν στο Μy way του Φρανκ Σινάτρα στα Ελληνικά και τα Γαλλικά.

Η ερμηνεία τους άφησε άναυδους  όχι μόνο τους κριτές και τους παρεβρισκόμενους στο πλατό αλλά και τους χρήστες στο tweeter και το τηλεοπτικό κοινό όπου αποθεώθηκαν.

Οι μεγάλες νικήτριες

Με ένα λαμπερό τελικό ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου το J2US. Τα τρία ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό του μουσικού σόου του Alpha ήταν η Κατερίνα Λιόλιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Μαρίνος Κόνσολος με την Ελένη Δήμου και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Stan, ο οποίος αντικατέστησε τον Χάρη Βαρθακούρη που απουσίαζε επειδή βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Xρήστος Μάστορας – Νίκος Αλιάγας

Η Δέσποινα Βανδή δε βρέθηκε στο στούντιο για τον μεγάλο τελικό, επειδή έχει κορωνοϊό, ωστόσο συνδέθηκε ζωντανά από το σπίτι της.

Την τραγουδίστρια αντικατέστησε ο Νίκος Αλιάγας τον οποίο και κάλεσε ο Νίκος Κοκλώνης στη σκηνή για να ανακοινώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Οι μεγάλες νικήτριες του φετινoύ J2US αναδείχθηκαν, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments