Trash

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τις stylish κόρες της – Φώτο από τις γιορτές

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τις stylish κόρες της – Φώτο από τις γιορτές
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η Νάγια είναι 8 ετών και είναι η πρώτη κόρη της παρουσιάστριας και του Θέμη Σοφού.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να αποφεύγει να δείχνει τα πρόσωπα των παιδιών σε φωτογραφίες ωστόσο, ανά διαστήματα κάνει προσπάθειες δείχνοντας μόνο την πλάτη τους και τα μαλλάκια τους. Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σε αρκετές από αυτές είναι με τον μικρό Γιαννάκη ή με τις κόρες της, Νάγια και Μαίρη. Τα κορίτσια έχουν διαφορά μόλις ενός έτους, και εκτός του ότι μοιάζουν πολύ εμφανισιακά και στο ύψος ντύνονται και παρόμοια με ρούχα που επιλέγει η μαμά τους.

Φυσικά με μια τόσο σύγχρονη και εντυπωσιακή μαμά, δεν θα μπορούσαν να μην επηρεαστούν και να υιοθετήσουν το στιλ της.

Η Νάγια και η Μαίρη

Η Νάγια είναι 8 ετών και είναι η πρώτη κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού. Γεννήθηκε το 2013 και ένα χρόνο αργότερα, το 2014 ήρθε στον κόσμο και το δεύτερο κοριτσάκι τους η Μαίρη.

Οι δύο αδελφές έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο δεσμό και δέσιμο αλλά κάνουν σχεδόν οποιαδήποτε δραστηριότητα τα πάντα μαζί. Έχουν άλλωστε το ίδιο πρόγραμμα στο σχολείο σε αντίθεση με τον αδελφό τους, Γιάννη, ο οποίος αποζητά την παρέα και την προσοχή τους καθώς είναι ο μικρότερος της οικογένειας.

Στην Νάγια αρέσει η μαγειρική, αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της μητέρας της, καθώς μας έχει δείξει διάφορες συνταγές που μαγειρεύουν παρέα. Πολύ πιθανόν είναι να μας απασχολήσει στο μέλλον η κόρη της Σταματίνας και του Θέμη. Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τέταρτο παιδάκι

Για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού η παρουσιάστρια είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη: «Ο Θέμης θέλει πολύ ένα τέταρτο παιδάκι. Εγώ σε αυτή τη φάση όχι, δε μπορώ και σωματικά…. Δε λέω όχι, σε τρία χρόνια μπορεί».

«Οικογένεια εξ αποστάσεως δύσκολα κρατάς. Σε μια τέτοια περίπτωση θα βρίσκαμε έναν τρόπο. Θα πήγαινα λογικά μαζί του».

Όσο για το τι είναι εκείνο που την τσαντίζει περισσότερο στον σύζυγό της είπε: «Με τσαντίζει όταν τον παίρνω τηλέφωνο και τον ρωτάω που είναι, μου λέει στο δρόμο και μετά από μια ώρα ξαναπαίρνω και είναι ακόμα στο γραφείο».

Η  παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha «Ηappy Day» Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε ικανοποιημένη από την έως τώρα πορεία της στην τηλεόραση, αν και παραδέχτηκε ότι έχει παραμελήσει την ιδιότητα της δημοσιογράφου για χάρη της παρουσίασης, κυρίως για οικογενειακούς λόγους – επειδή έριξε το βάρος της στην ανατροφή των παιδιών της. «Σίγουρα θα ήθελα στο μέλλον να κάνω κάτι που θα είχε μεγαλύτερη δόση ενημέρωσης», εξομολογήθηκε, χωρίς να προσδιορίσει όμως τον χρόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments