Ελλάδα

Κτηνωδία στη Νάουσα: Δηλητηρίασαν με φόλα την τυφλή σκυλίτσα

Κτηνωδία στη Νάουσα: Δηλητηρίασαν με φόλα την τυφλή σκυλίτσα
Οδυνηρό τέλος για την τυφλή σκυλίτσα στη Νάουσα, που συγκλόνισε με την ιστορία της, όταν ταξίδεψε 10 χιλιόμετρα για να επιστρέψει στον άνθρωπο που την έσωσε

Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι η τυφλή σκυλίτσα, που είχε περπατήσει 10 χιλιόμετρα για να γυρίσει σε εκείνον που την είχε σώσει, έφυγε από τη ζωή δηλητηριασμένη από φόλα.

Η περιπέτειά της συγκίνησε την παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν έγινε γνωστή η ιστορία της. Η τυφλή σκυλίτσα από τη Νάουσα, το έσκασε από το καταφύγιο όπου βρισκόταν προκειμένου να επιστρέψει στον άνθρωπο, που την είχε σώσει, διανύοντας μια απόσταση 10 χιλιομέτρων.

Δυστυχώς, η δύναμή της και το μεγαλείο της αγάπης που έδειξε για τους ανθρώπους δεν στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν την απανθρωπιά. Άγνωστοι τη δηλητηρίασαν με φόλα και δυστυχώς παρά τις προσπάθειες το άτυχο ζώο δεν τα κατάφερε και υπέκυψε, βυθίζοντας σε θλίψη τον άνθρωπο που την έσωσε την πρώτη φορά, αλλά δεν τα κατάφερε την επόμενη.

Όπως αναφέρει το ant1news.gr, το άτυχο ζώο είχε βγει για την καθιερωμένη της βόλτα και όταν επέστρεψε στο σπίτι του Δημήτρη Σιδηρόπουλου, είχε μετά βίας τις δυνάμεις της, καταλήγοντας λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «μιλήσαμε με γιατρό πήραμε φάρμακα όρους αντιβιώσεις το παλέψαμε. Για αρκετές ώρες μείναμε στο πλευρό της όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Θέλαμε να περάσουμε ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αγάπης δυστυχώς όμως κάποιοι που αυτοαποκαλούνται άνθρωποι αλλά δεν είναι, έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό.

Ας ελπίσουμε πώς είναι το τελευταίο σκυλάκι που πεθαίνει έτσι».

Σημειώνεται πως και πριν από 10 ημέρες, στην ίδια περιοχή, άλλα τρία σκυλιά δηλητηριάστηκαν από φόλες, με τους κατοίκους να καταφέρνουν να σώσουν μόνο το ένα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments