Lifestyle

Έλενα Ασημακοπούλου: Με κορωνοϊό όλη η οικογένεια της

Έλενα Ασημακοπούλου: Με κορωνοϊό όλη η οικογένεια της
Έλενα Ασημακοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός σε ανάρτηση της γνωστοποίησε πως όλη η οικογένεια νοσεί ταυτόχρονα από κορωνοϊό.

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, το ίδιο και το παιδί τους. Η γνωστή ηθοποιός γνωστοποίησε την είδηση αυτή με μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό λέγοντας πως πλέον, νοσεί όλη της η οικογένεια.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Καλή χρονιά βρε παιδιά! Εύχομαι να είναι το τελευταίο που μας συμβαίνει και το τελευταίο για εσάς που βρίσκεστε στην ίδια κατάσταση με εμάς! Στην εκπνοή του 2021 μας επισκέφθηκε και εμάς ο COVID-19 δυστυχώς… οικογενειακώς λοιπόν νοσούμε αλλά είμαστε και οι 3 σε πολύ καλή κατάσταση και έτσι εύχομαι να παραμείνουμε! Ας ευχηθούμε λοιπόν στα καλύτερα που έρχονται γιατί που θα πάει θα έρθουν και αυτά».

Η ανάρτηση της

Λίγα λόγια για την Έλενα Ασημακοπούλου

Γεννήθηκε το 1984 στον Άγιο Στέφανο Αττικής όπου και μεγάλωσε. Ολοκληρώνοντας το σχολείο σπούδασε αισθητική και κομμωτική ενώ μετά το τέλος των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται σε αυτόν τον τομέα. Το 2006, σε ηλικία, 22 ετών αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα Καλλιστεία του ANT1. Από την συμμετοχή της εκεί κέρδισε τον τίτλο Β’ Μις Ελλάς 2006 ξεκινώντας να δουλεύει ως μοντέλο. Τη σεζόν 2006-2007 συμμετείχε στην ψυχαγωγική εκπομπή Πρωινός καφές, με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη, ως μοντέλο της εκπομπής. Την επόμενη σεζόν ύστερα από πρόταση του σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλου πήρε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά του MEGA “1 μήνας και κάτι” ξεκινώντας να δουλεύει ως ηθοποιός.

Μετά το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός στη σειρά “Ένας Μήνας και κάτι” ακολούθησε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην κωμική σειρά Η Πολυκατοικία. Εκεί τη σεζόν 2008-2009 υποδύθηκε μια άνεργη ηθοποιό που συγκατοικούσε μαζί με την Βασιλική Ανδρίτσου σε ένα από τα διαμερίσματα της σειράς. Τις σεζόν 2009-2011 πρωταγωνίστησε στη σειρά Ονειροπαγίδα στον ANT1 μαζί με τους Γιώργο Καραμίχο, Μαρία Σολωμού κ.ά.. Το 2011 επέστρεψε στην Πολυκατοικία κάνοντας μία γκεστ εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Τις σεζόν 2012-2014 εμφανίστηκε σε κάποια επεισόδια της σειράς Με τα παντελόνια κάτω, ενώ τη σεζόν 2014-2015 άνηκε στο βασικό καστ του τέταρτου κύκλου της σειράς Κλεμμένα Όνειρα.

Τη σεζόν 2015-2016 ασχολήθηκε με την παρουσίαση. Πιο συγκεκριμένα ήταν συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού στη ψυχαγωγική εκπομπή του Epsilon TV “Namaste”. Την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019 πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του OPEN “Για Πάντα Παιδιά” μαζί με τους Αποστόλη Τότσικα, Νίκο Πουρσανίδη, Λεωνίδα Καλφαγιάννη και Τζένη Θεωνά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments