Lifestyle

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το ακατάλληλο γυμνό πλάνο που δεν έδειξε ποτέ η τηλεόραση

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το ακατάλληλο γυμνό πλάνο που δεν έδειξε ποτέ η τηλεόραση
Κωνσταντίνου και Ελένης: Μια σκηνή που δεν θα την δούμε ποτέ.

Αδιαμφισβήτητα, το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι μία από τις μεγαλύτερες διαχρονικά επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης. Δημιουργήθηκε από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 από τις 12 Οκτωβρίου του 1998 μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2000, για δύο τηλεοπτικές σεζόν.

Το καστ της σειράς αποτελείται από τους Χάρη Ρώμα, Ελένη Ράντου, Βασίλη Κούκουρα, Μαρία Λεκάκη, Στέργιο Νένε και Καλλιρρόη Μυριαγκού ενώ το κεντρικό θέμα αυτής είναι η συγκατοίκηση δύο εντελώς διαφορετικών χαρακτήρων σε ένα σπίτι το οποίο έχουν κληρονομήσει από κοινού.

Το τελευταίο επεισόδιο δεν προβάλλεται καθόλου συχνά στην τηλεόραση. Μέσα σε αυτό υπάρχει μία πολύ ιδιαίτερη σκηνή, καθώς βλέπουμε το γυμνό στήθος μίας στρίπερ, πράγμα σπάνιο για ελληνική κωμική σειρά.

Οι φίλοι του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού (Χάρη Ρώμα) του φέρνουν πριν τον γάμο του μία καυτή στρίπερ για το bachelor πάρτι. Αυτή, λοιπόν, μένει με τα απολύτως απαραίτητα.

Δείτε την επίμαχη σκηνή στο 36:30

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» υπήρξε και εξακολουθεί να παραμένει μια από τις πλέον δημοφιλείς στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης, διατηρώντας ακόμα και σήμερα ευρεία κοινωνική απήχηση. Ενδεικτικό της διαχρονικής της υψηλής δημοτικότητας, είναι ότι οι επαναπροβολές της ξεκίνησαν ήδη από το καλοκαίρι του 1999, μεταξύ των δύο σεζόν της, και μετά τη λήξη της σειράς συνεχίστηκαν επί όλα τα έτη από το 2000 έως και σήμερα, σχεδόν ανελλιπώς, με λίγες μόνο διακοπές προβολής.

Ως αποτέλεσμα, κατέχει το ρεκόρ της τηλεοπτικής σειράς που έχει προβληθεί τις πιο πολλές φορές σε επανάληψη από κάθε άλλη σειρά και συνεχίζοντας, ακόμα και τότε, να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Επίσης, το πρωταγωνιστικό δίδυμο Ρώμας – Ράντου εξακολουθεί να θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία σημεία αναφοράς στην ιστορία των ελληνικών κωμικών σίριαλ.

Λόγω των διαρκών επαναλήψεων για πολλά χρόνια, η σειρά έχει θεωρηθεί καλτ και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής ακόμα και σε τηλεθεατές που δεν είχαν γεννηθεί ακόμα την εποχή της αρχικής προβολής της. Κατά καιρούς έχουν υπάρξει φήμες περί επιστροφής της σειράς με μία και μοναδική τηλεταινία, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments