Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η άγνωστη σχέση του με την Καρολάιν και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η άγνωστη σχέση του με την Καρολάιν και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο
Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Η Καρολάιν σκεφτόταν να ασχοληθεί με το θέατρο και μιλούσε με τον παρουσιαστή που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης».

Τι σχέση έχει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο από τα χέρια του  Μπάμπη Αναγνωστόπουλου; Σύμφωνα με στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάτι μεμπτό, το σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο βρίσκεται σε απόσταση 200-300 μέτρων από το σπίτι της Καρολάιν, με την οποία είχαν φιλικές σχέσεις από όταν ήταν μικρό παιδί η δολοφονημένη γυναίκα. Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ζητούσε συμβουλές για το θέατρο η Καρολάιν

«Ο Στάθης γνώριζε την Καρολάιν από μικρό παιδί. Η Καρολάιν σκεφτόταν να ασχοληθεί με το θέατρο και μιλούσε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης, ζητώντας συμβουλές του» αποκάλυψε η εκπομπή του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός προέβαλε και πλάνα από το 2015, όταν η Καρολάιν πρωταγωνιστούσε σε ερασιτεχνική θεατρική παράσταση, στην Αλόννησο. Ήταν ένα χρόνο πριν είχε την μοιραία συνάντηση με τον  Μπάμπη Αναγωστόπουλο.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι τρεις τους -δηλαδή η Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος- έκαναν μαζί καταδύσεις (σ.σ. ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν εκπαιδευτής).

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η βόλτα με το ελικόπτερο

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έπειτα από πρόταση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, πήγαν οι δύο τους σαν καλοί φίλοι βόλτα με το ελικόπτερο.  «Ο Μπάμπης έλεγε συχνά στον Στάθη να τον πάει βόλτα με το ελικόπτερο, και κάποιοι θυμούνται ότι είχαν πετάξει πάνω από το νησί». Οι μαρτυρίες για τους δύο φίλους τους «καίνε».

Δείτε το βίντεο:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκάρει η αμοιβή του από το Ράδιο Αρβύλα

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στο διαδίκτυο και δημοσιεύει το sportdog.gr, ο Παναγιωτόπουλος λάμβανε 10.000€ μηνιαίως για τις υπηρεσίες του στο «Ράδιο Αρβύλα». Ποσό που πιθανότητα λάμβανε… διπλό, όσο καιρό μεταδιδόταν το «Βινύλιο».

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments