Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1004: Όσα θα δούμε σήμερα

Ελίφ – Επεισόδιο 1004: Όσα θα δούμε σήμερα
Ελίφ – Επεισόδιο 1004: Η Μελέκ ρωτάει τη Ματσιντέ για τον Ταρίκ αλλά η Ματσιντέ δεν καταλαβαίνει τι την ρωτάει γιατί δεν θυμάται.

Ελίφ – Επεισόδιο 1004

Η Μελέκ, η Ασλί και η Ελίφ είναι καλεσμένες στην έπαυλη. Μετά το πρωινό η Χουμεϊρά περνάει χρόνο με την Ελίφ και της συστήνει τον Λεβέντ. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Μελέκ να επιστρέψει μόνιμα στην έπαυλη αλλά η Μελέκ δεν μπορεί να δεχθεί την πρότασή της γιατί δεν θέλει να αφήσει μόνη της την Ασλί.

Η Ματσιντέ προτείνει να έρθει να μείνει μαζί τους και η Ασλί αλλά η Μελέκ σκέφτεται πως η Ασλί ίσως δεν θα ένιωθε άνετα με αυτό, από τη στιγμή που εργάζεται και στην εταιρία της οικογένειας. Η Ματσιντέ της δίνει χρόνο να σκεφθεί.

Ελίφ – Επεισόδιο 1004

Η Μελέκ ρωτάει τη Ματσιντέ για τον Ταρίκ αλλά η Ματσιντέ δεν καταλαβαίνει τι την ρωτάει γιατί δεν θυμάται. Η Μελέκ συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά με τη Ματσιντέ.

Η Παρλά υποψιάζεται την Ασλί και τον Κερέμ και μένει μαζί τους ενώ εργάζονται. Στη συνέχεια φεύγει και πηγαίνει στην Κιγιμέτ και της λέει πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα στον Κερέμ και την Ασλί. Η Κιγιμέτ την προειδοποιεί να είναι προσεχτική

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments