Lifestyle

Κλέλια Πανταζή: Γέννησε και έκανε την πρώτη ανάρτηση με το μωρό της

Κλέλια Πανταζή: Γέννησε και έκανε την πρώτη ανάρτηση με το μωρό της
Κλέλια Πανταζή: Η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής και ο σύζυγός της, Λευτέρης Τσάκαλος, βρίσκονται σε πελάγη ευτυχίας.

Στην αγκαλιά της κρατά εδώ και μερικές ημέρες η Κλέλια Πανταζή το δεύτερο παιδί της. Η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής και ο σύζυγός της, Λευτέρης Τσάκαλος, βρίσκονται σε πελάγη ευτυχίας καθώς έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους.

Κλέλια Πανταζή: Οι στιγμές απόλυτης ευτυχίας

Την χαρούμενη είδηση μοιράστηκε με ένα story της στο Instagram και στους ακολούθους της, το μεσημέρι της Τρίτης 4 Ιανουαρίου, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του μωρού σε story.  Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2018 και τον Δεκέμβριο του 2019 απέκτησε τον πρώτο του γιο, Μιχαήλ-Άγγελο. Κλέλια Πανταζή

Κλέλια Πανταζή: Λίγα λόγια για εκείνη

Γεννήθηκε το 1985 στη Μυτιλήνη και ξεκίνησε την ενασχόληση της με τη ρυθμική γυμναστική στο Γυμναστικό Σύλλογο Μοσχάτου. Οι πρώτες της μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ήρθαν το 2002, στη Νέα Ορλεάνη, όταν κατέκτησε τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς. Συγκεκριμένα, πρώτευσε στα τρία σχοινάκια – δύο μπάλες και κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ενώ κέρδισε και από ένα χάλκινο μετάλλιο στις κορδέλες και στο σύνθετο ομαδικό, στην ίδια διοργάνωση.

Κλέλια Πανταζή

Το 2000, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, προκρίθηκε στον τελικό του ανσάμπλ, μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες της εθνικής Ελλάδος. Το ανσάμπλ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στις 30 Σεπτεμβρίου και η Πανταζή έγινε η νεότερη σε ηλικία Ελληνίδα Ολυμπιονίκης όλων των εποχών, καθώς τη χρονιά εκείνη ήταν μόλις 15 ετών. Η ελληνική ομάδα αποτελούνταν επίσης από τις Ειρήνη Αϊνδηλή, Εύα Χριστοδούλου, Μαρία Γεωργάτου, Χαρά Καρυάμη, και Άννα Πολλάτου και έλαβαν 39.285 βαθμούς. Αδελφή της είναι η επίσης αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, Άννυ Πανταζή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments