Lifestyle

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Μέχρι να αποβιώσει, περάσαμε δύσκολα με τον πατέρα μου»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Μέχρι να αποβιώσει, περάσαμε δύσκολα με τον πατέρα μου»
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν κλείνεις ποτέ τους λογαριασμούς με τους γονείς, παρά μονάχα με τον πατέρα μου ο οποίος απεβίωσε και περάσαμε δύσκολα»

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή  Στούντιο 4 βρέθηκε η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ, το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιανουαρίου, προκειμένου να συζητήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων,  αναφέρθηκε στις σχέσεις με τους γονείς της αλλά και την απώλεια του πατέρα της. Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Τι είπε για τη σχέση με τους γονείς της

Ειδικότερα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ τόνισε  χαρακτηριστικά πως «δεν κλείνεις ποτέ τους λογαριασμούς με τους γονείς, παρά μονάχα με τον πατέρα μου ο οποίος απεβίωσε. Μέχρι να αποβιώσει περάσαμε δύσκολα. Δηλαδή μαλάκωνε, μαλάκωνε, μαλάκωνε ώσπου τα βρήκαμε και ευτυχώς τα βρήκαμε και αγαπηθήκαμε μέχρι τέλους».

«Αγαπιόμασταν αλλά είχαμε διάφορες ρήξεις. Αλλά για να προχωρήσεις στη ζωή θα πρέπει και να κοιτάς το κοντινό σου περιβάλλον για να μπορείς να συνεννοήσε. Αλλιώς θα πλακωνόμασταν στους δρόμους».

«Βεβαίως και δεν υπάρχει τέλειος γονιός. Καμιά φορά, επειδή κάνω παρέα με πολύ νεότερους ανθρώπους και μου αρέσει πολύ, τους λέω να μου πουν πως θα ήθελαν να τους μιλήσω. Τι θα ήθελες δηλαδή να σου πει για να είσαι βέβαιος πως δεν σε καταπιέζει ο γονιός» κατέληξε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο Στούντιο 4.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1967 στη Ρόδο ενώ μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές της στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της δύο δεκαετίες μετά και συγκεκριμένα το 2016. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ξεκίνησε τις σπουδές πάνω στην υποκριτική στο Θεατρικό Εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου.  Ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 1994 ενώ μέσα στην ίδια χρονιά έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα επιλέχθηκε από την Ελένη Μαβίλη στο ρόλο της ιδιόρρυθμης γιατρού Λίλης στην κωμική σειρά του Mega Channel Λαβ Σόρρυ. Εκεί τη σεζόν 1994-1995 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Τάσο Χαλκιά υποδυόμενοι ένα ζευγάρι που ζει ένα αταίριαστο κοινωνικά έρωτα. Η ίδια δήλωσε για το ρόλο της στη σειρά: “..δεν έκανα μόνο ένα δοκιμαστικό. Κάνα μήνα πήγαινα κι ερχόμουν μέχρι να μου πουν ότι πήρα τον ρόλο. Συζήτησα πολύ με την Ελένη Μαβίλη, που έψαχνε να βρει ένα νέο φιντάνι που θα αναδείκνυε την ιδέα που είχε στο μυαλό της. Και ξέρω ότι δοκίμασαν πολλά κορίτσια πριν καταλήξουν σε εμένα.”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments