Πολιτική

Πλεύρης: Το «καρφί» στον Τσίπρα για το Netflix και το άνοιγμα των σχολείων

Πλεύρης: Το «καρφί» στον Τσίπρα για το Netflix και το άνοιγμα των σχολείων
Το «καρφί» Πλεύρη στον Τσίπρα για το Netflix και το άνοιγμα των σχολείων

Απάντηση με καρφιά στο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων έδωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο και με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων, παραφράζοντας τον τίτλο της ταινίας του Νetflix με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (που σχετίζεται με την απειλή ενός κομήτη πάνω από τη Γη) έγραψε: «με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν. Και ο Θεός βοηθός»

Ο κ.Πλεύρης, απαντώντας στην πρωινή εκπομπή σχολίασε ότι μάθαμε κάτι πολύ σημαντικό για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης .. «Η αξιωματική αντιπολίτευση, σε όλη την προσπάθεια, έχει καταψηφίσει, δυστυχώς, τα πάντα, δεν ξεκαθάρισε ποτέ τι θέλει, πριν λάβουμε τα μέτρα για την επαναλειτουργία των σχολείων, εάν θέλει ανοιχτά ή κλειστά σχολεία. Μάθαμε, όμως, κάτι σημαντικό: Ότι ο κ. Τσίπρας περνάει το χρόνο του, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βλέποντας Netflix… Είναι ποιοτική δραστηριότητα για τον κ. Τσίπρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments