Αθλητισμός

Γκουαρδιόλα: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Γκουαρδιόλα: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό
Γκουαρδιόλα: Ο τεχνικός ηγέτης της Μάντσεστερ Σίτι διαγνώστηκε για ακόμα μία φορά θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Μετά και τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, συνολικά 21 μέλη της πρώτης ομάδας βρίσκονται σε απομόνωση λόγω κορωνοϊού είτε ως κρούσματα είτε ως επαφές αυτών.

Εκ των 21 οι επτά είναι ποδοσφαιριστές ενώ θετικός στον κορωνοϊό εκτός του Ισπανού προπονητή είναι και ο βοηθός του. Αυτό, φυσικά, σημαίνει ότι ο Γκουαρδιόλα δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας στην αυριανή αναμετρηση του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Σουίντον. Αυτός που θα αναλάβει την καθοδήγηση της Σίτι θα είναι ο Ροδόλφο Μπορέλ, ενώ θα χρησιμοποιηθούν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές.

Το μήνυμα Γκουαρδιόλα για τον εμβολιασμό

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, είχε καλέσει πριν λίγες μέρες τους φιλάθλους να εμβολιασθούν και να φορούν προστατευτικές μάσκες στα γήπεδα, προκειμένου να περιορισθεί η εξάπλωση της COVID-19 και να αποφευχθεί η πιθανότητα να διεξαχθούν ξανά, αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Η Μεγάλη Βρετανία, ανακοίνωσε την Παρασκευή ρεκόρ 122.186 νέων κρουσμάτων κορονοϊού, με την παραλλαγή «Ομικρον» να κυριαρχεί.

«Δεν θα μου άρεσε, ειλικρινά», είπε ο Γκουαρδιόλα για το ενδεχόμενο να παίξει σε κλειστά γήπεδα και πρόσθεσε: «Αλλά τα κρούσματα αυξάνονται σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτοί οι άνθρωποι πηγαίνουν στα γήπεδα και μπορούν να μολύνουν και να μολυνθούν.

Στα γήπεδα, οι άνθρωποι δεν φορούν μάσκες. Είναι αυτό που με εκπλήσσει περισσότερο. Θα πρέπει να εμβολιασθούμε και με αναμνηστική δόση, εάν αυτό αποφασισθεί, αλλά και να απολυμαίνουμε τα χέρια μας, να τηρούμε την κοινωνική απόσταση και να φοράμε προστατευτικές μάσκες.

Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες γιατί ξέρουν απολύτως περισσότερα από όσα ξέρω. Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όταν κάνουν ένα εμβόλιο, οι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν εάν δεν κάνουν ένα εμβόλιο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments