Διεθνή

“Real-life Lassie”: Σκύλος οδηγεί την αστυνομία στον τραυματισμένο ιδιοκτήτη του

“Real-life Lassie”: Σκύλος οδηγεί την αστυνομία στον τραυματισμένο ιδιοκτήτη του
"Real-life Lassie": Η Tinsley οδήγησε την αστυνομία στον τραυματισμένο ιδιοκτήτη της, Cam Laundry, μετά από ατύχημα που είχε με φορτηγό

Μια σκυλίτσα ονόματι Tinsley κατάφερε να σώσει τον ιδιοκτήτη της,  αφού οδήγησε τις αρχές στο σημείο όπου ήταν τραυματισμένος μετά από τροχαίο ατύχημα και χρειαζόταν επειγόντως βοήθεια. Το γεγονός θυμίζει κάπως την “Real-life Lassie”. Η Tinsley τράβηξε την προσοχή της πολιτειακής αστυνομίας του Νιου Χάμσαϊρ σε περίπολο που έκαναν, παρατήρησαν ένα σκυλί στη γέφυρα του Veteran’s Memorial, η οποία εκτείνεται στα σύνορα Νιού Χάμσαϊρ-Βερμόντ στον I-89. "Real-life Lassie"

Οι αστυνομικοί είδαν ένα μεγαλόσωμο σκυλί που έμοιαζε φοβισμένο. Στην αρχή πίστεψαν πως ο σκύλος είχε χαθεί και προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από τον αυτοκινητόδρομο ώστε να μην χτυπηθεί από κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο.  Ωστόσο, όταν προσπάθησαν να πλησιάσουν τον σκύλο, εκείνος άρχισε να τρέχει προς μια κατεύθυνση, στη συνέχεια σταματούσε για να δει αν οι αστυνομικοί τον ακολουθούν και ούτω καθεξής.

“Real-life Lassie”: Ο σκύλος στάθηκε στην κορυφή του αναχώματος και κοίταξε κάτω

Οι αστυνομικοί παρατήρησαν ένα κατεστραμμένο τμήμα του προστατευτικού κιγκλιδώματος και όταν κοίταξαν προς τα κάτω είδαν ένα φορτηγό που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές, ανέφερε η υπεύθυνη της αστυνομίας στο CNN.

Δύο άνδρες που βρίσκονταν μέσα στο φορτηγό είχαν πεταχτεί έξω από το όχημα έφεραν τραύματα ήταν υποθερμικοί.  Οι αστυνομικοί κάλεσαν ιατρική βοήθεια και ενώ βρίσκονταν στο σημείο, έμαθαν ότι η Tinsley ανήκε σε έναν από τους τραυματίες. «Ήταν σχεδόν σαν μια πραγματική κατάσταση της “Real-life Lassie”» είπε ένας εκ των αστυνομικών. «Είναι πραγματικά πολύ αξιοσημείωτο. Αυτός ο σκύλος σίγουρα τους έσωσε τη ζωή. Δεν νομίζω ότι θα είχαν επιβιώσει τη νύχτα λόγω των θερμοκρασιών».  Και οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής για νοσηλεία.

"Real-life Lassie"

“Real-life Lassie”: Τι θα κερδίσει για την ετοιμότητα της

«Είναι ο φύλακας άγγελός μου», είπε ο ιδιοκτήτης της Tinsley, Cam Laundry, στο CNN. «Είναι θαύμα που είχε τέτοιου είδους ευφυΐα για να κάνει αυτό που έκανε». Ο Laundry περιέγραψε την Tinsley ως  συγκυβερνήτη του και είπε ότι ταξιδεύουν τακτικά μαζί στο φορτηγό που συνετρίβη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments