Αθλητισμός

Παρέμβαση Μαρινάκη για Ελ Αραμπί – “Ψαλίδι” στο συμβόλαιο

Παρέμβαση Μαρινάκη για Ελ Αραμπί – “Ψαλίδι” στο συμβόλαιο
Ελ Αραμπί: Αν και ο παίκτης αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του ακόμα εκκρεμεί η συμφωνία με την Διοίκηση ως προς την αμοιβή του.

Ο Ελ Αραμπί αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αν και ακόμα εκκρεμούν διάφορα ζητήματα, ενώ αναμένεται να παρέμβει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αν αυτό χρειαστεί. Ο 34χρονος, που ήρθε το 2019, από την Αλ Ντουχαΐλ, μετρώντας από τότε 69 γκολ σε 124 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών, μετά και την έγκριση του Μαρτίνς, κάτι που ήθελε από την αρχή των διαπραγματεύσεων.

Αυτό που απομένει για να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του είναι ακόμα μία συνάντηση με την Διοίκηση. Ο Μαροκινός έχει αποφασίσει ήδη να ρίξει τις αποδοχές του, μίας και το πακέτο του είναι αρκετά ελκυστικό. Ο Ελ Αραμπί μέχρι στιγμής παίρνει δύο εκατομμύρια τον χρόνο, όμως η συμφωνία που πρόκειται να υπογραφεί άμεσα θα έχει λιγότερα χρήματα για μισθό, κάτι που επιθυμούν και από την ΠΑΕ.  Ελ Αραμπί

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Γιούσεφ Ελ-Αραμπί είναι Μαροκινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον Ολυμπιακό. Γεννημένος στη Γαλλία, επέλεξε να εκπροσωπεί το Μαρόκο σε διεθνές επίπεδο, κάνοντας το ντεμπούτο του το 2010. Εκπροσώπησε τη χώρα σε τρεις διοργανώσεις του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (2012, 2013 και 2017).

Στις 6 Ιουλίου 2019, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια στο Κατάρ.[12][13] Έκανε το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ στις 24 Αυγούστου, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ στην εντός έδρας νίκη εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, με πέναλτι στο 7ο λεπτό. Τρεις μέρες αργότερα, σημείωσε και τα δύο γκολ στη νίκη με 2-1 επί της Κρασνοντάρ στον επαναληπτικό αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η ομάδα προκρίθηκε στους ομίλους με συνολικό σκορ 6-1.

Στις 11 Δεκεμβρίου 2019, ο Ελ Αραμπί σημείωσε το μοναδικό γκολ, με πέναλτι, εναντίον του Ερυθρού Αστέρα στον τελευταίο αγώνα του ομίλου Β του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να εξασφαλίζει μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ εις βάρος της σερβικής ομάδας. Στις 12 Ιανουαρίου 2020, σημείωσε χατ τρικ στην εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Λαμίας.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2020, ο Ολυμπιακός έπαιξε τον δεύτερο αγώνα του γύρου των 32 στο Emirates Stadium, όπου ο Ελ Αραμπί σκόραρε στο 119ο λεπτό της παράτασης για να αποκλείσει την Άρσεναλ από το Γιουρόπα Λιγκ στα εκτός έδρας γκολ. Στις 28 Ιουνίου 2020, σκόραρε στη νίκη με 2-1 εναντίον της ΑΕΚ, με τον Ολυμπιακό να εξασφαλίζει τον 45ο τίτλο πρωταθλήματος, τον πρώτο μετά από τρία χρόνια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments