Trash

Κωνσταντίνος Τζούμας: Επιχειρεί να «μαζέψει» τα σεξιστικά σχόλια – ‘Εκανα μαύρο χιούμορ

Κωνσταντίνος Τζούμας: Επιχειρεί να «μαζέψει» τα σεξιστικά σχόλια – ‘Εκανα μαύρο χιούμορ
Επιχειρεί να «μαζέψει» τα σεξιστικά σχόλια ο ηθοποιός και κάνει λόγο για μαύρο χιούμορ

Σε μία προσπάθεια να μαζέψει τα ασυμμάζευτα των δηλώσεών προχώρησε ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι σεξιστικές δηλώσεις του, ότι «οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών».

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η απόπειρα «αναδίπλωσης»

Η συγκεκριμένη δήλωση του ηθοποιού προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να «αναγκαστεί» σε διευκρινίσεις.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Τζούμας απέδωσε τις εν λόγω δηλώσεις του σε… μαύρο χιούμορ. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ο ηθοποιός ανέφερε: «Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…».

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω…» προσέθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments