Lifestyle

Κωνσταντίνος Τζούμας σε δημοσιογράφο: «Φύγε από ‘δω πέρα ανόητη»

Κωνσταντίνος Τζούμας σε δημοσιογράφο: «Φύγε από ‘δω πέρα ανόητη»
Ένταση στον αέρα του Αντ1 προκάλεσαν οι νέες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα

Ένταση επικράτησε στην εκπομπή του Αντ1 «Πρωινοί Τύποι», όπου εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του ότι οι γυναικοκτονίες οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών.

Ο ηθοποιός κλήθηκε να εξηγήσει τους λόγους που έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση την οποία  η δημοσιογράφος, Ηρώ Ράντου, χαρακτήρισε «εξοργιστική για την ίδια και για όλες τις γυναίκες», ενώ αποδοκίμασε τα λεγόμενά του ως κατάπτυστα.

«Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί -πρωί, άντε φύγετε από εδώ, ανόητη», ήταν η απάντηση του ηθοποιού.

Οι παρουσιαστές τον ρώτησαν αν θα πρέπει να ζητήσει «συγγνώμη» από τις οικογένειες των θυμάτων. «Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί – πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί έως το βράδυ και δεν έχουν να κάνουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

«Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών και υπέρ των γυναικών, τις λατρεύω. Δεν με ενδιαφέρουν οι κανίβαλοι που βλέπουν όλη την ημέρα τηλεόραση. Προφανώς για τις γυναικοκτονίες δεν μπορεί να παίζει ρόλο αν οι γυναίκες μιλούν πολύ ή τέτοια πράγματα», ανέφερε ακόμη ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, που ήταν καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής, είπε «νιώθω πάρα πολύ άσχημα, γιατί ο Κωνσταντίνος είναι ιδιαίτερα αγαπητό μου πρόσωπο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments