Αθλητισμός

Marca: «Καταρχήν συμφωνία ΠΑΟΚ – Μαγιόρκα για Σάστρε»

Marca: «Καταρχήν συμφωνία ΠΑΟΚ – Μαγιόρκα για Σάστρε»
Δεδομένη θεωρούν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης την άφιξη του 24χρονου στη Θεσσαλονίκη

Η υπόθεση του Γιόαν Σάστρε, όπως όλα δείχνουν «κλείνει», καθώς οι Ισπανοί μιλούν για καταρχήν συμφωνία του Δικεφάλου με τη Μαγιόρκα για το δανεισμό του 24χρονου, έχοντας ως τίτλο: «Στον δρόμο για τον ΠΑΟΚ...».

Ο Γιόαν Σάστρε φιγουράρει στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ καθώς αποτελεί τον «εκλεκτό» του Ζοσέ Μπότο για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας. Η επιλογή του 24χρονου δεξιού οπισθοφύλακα της Μαγιόρκα έχει υπογραφή του νέου αθλητικού διευθυντή της ομάδας του Δικεφάλου, ο οποίος κινήθηκε στη «δεξαμενή» από την Ιβηρική χερσόνησο δεδομένου πως τη γνωρίζει πολύ καλά…

Με δεδομένο πως ο Σάστρε είχε ανοίξει την πόρτα της εξόδου από τη Μαγιόρκα, αναζητώντας μια νέα προοπτική στο εξωτερικό, ο Μπότο κινήθηκε για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, με τη συμφωνία ωστόσο να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς.

Από το πρωί, στα ρεπορτάζ από τη Μαγιόρκα καταγράφεται ως δεδομένο ότι ο Σάστρε θα αποτελεί σε λίγο παρελθόν και ότι αναμένονται εξελίξεις, ίσως και εντός της ημέρας. Κάτι που επιβεβαιώνει και η Marca, κάνοντας λόγο για καταρχήν συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Μαγιόρκα για το δανεισμό του 24χρονου Ισπανού που βρίσκεται προ των πυλών του Δικεφάλου.

Με τίτλο: «Στον δρόμο για τον ΠΑΟΚ…», οι Ισπανοί υπογραμμίζουν πως ετοιμάζει βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη και μένει όντως να οριστικοποιηθεί η ημέρα άφιξής του, με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να τον φέρνουν άμεσα στην πόλη εφόσον ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά και οι απαραίτητοι έλεγχοι Covid.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments