Ελλάδα

Ηλεία: 54χρονος εξέδιδε 29χρονη για 20 ευρώ

Ηλεία: 54χρονος εξέδιδε 29χρονη για 20 ευρώ
Ηλεία: Ο εφιάλτης για την 29χρονη ξεκίνησε όταν ο 54χρονος Βούλγαρος την έπεισε να έρθει από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα δήθεν για της βρει νόμιμη εργασία.

Σκηνές βγαλμένες από θρίλερ ταινίας βίωσε στα χέρια ενός 54χρονου Βούλγαρου η άτυχη 29χρονη στην Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr , η αρχή έγινε όταν ο 54χρονος με το προσωνύμιο «Τ.» έπεισε την γυναίκα να φύγει από την πατρίδα της, τη Βουλγαρία, και να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Ο 54χρονος δήλωνε το επάγγελμα του εργάτη γης  στην Ηλεία και ότι μπορεί να βρει μια σταθερή εργασία στην 29χρονη, η οποία ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη λόγω οικονομικής ανάγκης. Ηλεία

Ηλεία: Η άτυχη γυναίκα δεν είχε καθόλου χρήματα και δεν μιλούσε ελληνικά

Η 29χρονη ήρθε στην Ελλάδα, μετακόμισε στην Ηλεία και από τότε ήταν η αρχή του τέλους της. Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, αποδείχτηκε ότι ο «Τ.» δεν ήθελε να της βρει δουλειά αλλά να την εκμεταλλευτεί με κάθε κόστος. Η γυναίκα δεν είχε καθόλου χρήματα και δεν μιλούσε ελληνικά. Έτσι, εξαρτιόταν αποκλειστικά  από εκείνον, όπως περιέγραψε στην κατάθεσή της.

Ο 54χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, κατάφερε και την έπεισε για να βγάζει χρήματα  να της κλείνει ερωτικά ραντεβού. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι πελάτες πλήρωναν περίπου 20 ευρώ για το κάθε ραντεβού. Ο «Τ.» έπαιρνε τα 15 ευρώ και έδινε στην 29χρονη τα πέντε ευρώ.

Ηλεία

Ηλεία: 6 ερωτικά ραντεβού πραγματοποίησε η 29χρονη

Στην κατάθεσή της η 29χρονη επισήμανε ότι δεν είναι σε θέση να υποδείξει που συνέβαιναν τα ερωτικά ραντεβού, τα οποία έκλεινε ο 54χρονος για λογαριασμό της. Συνολικά έξι φορές η γυναίκα πραγματοποίησε  τέτοιου είδους ροζ «συναντήσεις» με πελάτες. Μέχρι που δεν άντεξε, κατάφερε να διαφύγει της προσοχής του 54χρονου και επισκέφτηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ήλιδας περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε στα βρώμικα χέρια του εργάτη.

Η 29χρονη βρίσκεται πια υπό τη φροντίδα Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που ασχολείται με κακοποιημένες γυναίκες. Ο «Τ.» συνελήφθη από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού στην περιοχή του Ρουπακίου και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για εμπορία ανθρώπων και βιασμό. Το λόγο από εδώ και πέρα έχει αποκλειστικά  η Δικαιοσύνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments