Lifestyle

MasterChef 6: Πήρε «φωτιά» το Twitter στην πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής

MasterChef 6: Πήρε «φωτιά» το Twitter στην πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής
«Πέταξαν» από τη χαρά τους οι χρήστες του Twitter για την επιστροφή του ριάλιτι μαγειρικής

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι χρήστες του Twitter στην επιστροφή του πολυαναμενόμενου MasterChef 6.

Το ριάλιτι μαγειρικής έκανε πρεμιέρα στις 9 το βράδυ της Δευτέρας και οι τρεις κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης πήραν τις θέσεις τους στο πλατό και οι χρήστες του Twitter ξεσάλωσαν από τη χαρά τους!

Η επιστροφή του ριάλιτι μαγειρικής ήρθε μία περίοδο κρίσιμη για την τηλεθέαση με το τηλεοπτικό κοινό να είναι διχασμένο μεταξύ ριάλιτι και μυθοπλασίας.

Έτσι το MasterChef και μαζί και το φανατικό κοινό του, αναζητούν πλέον τον επόμενο Ελληνα σεφ.

Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά tweets

Ο νέος κανονισμός

Φέτος, στην εξίσωση μπαίνει ακόμη ένας κανονισμός. Κι αυτός έχει να κάνει με τρεις χρυσές καρφίτσες, τις οποίες θα έχουν στα χέρια τους οι κριτές (μία ο καθένας) και τις οποίες μπορούν να δώσουν στους παίκτες που πραγματικά θα τους ενθουσιάσουν.

Όποιος παίκτης πάρει κάποιο golden pin από κριτή του MasterChef θα προκριθεί απευθείας στο σπίτι του παιχνιδιού και δεν θα έχει κανένα άγχος για τη συνέχεια των auditions.

«Έχουμε ενθουσιαστεί πάρα πολύ. Περιμένουμε και εμείς να δούμε τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και τα πράγματα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σίγουρα. Έχουμε μία αλλαγή που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρονιά. Το golden pin είναι αυτό που θα περάσει στο σπίτι κατευθείαν κάποιον παίκτη που θα κρίνουμε εμείς και έχουμε τρία δικαιώματα, ένα ο καθένας μας» σημείωσε ο Πάνος Ιωαννίδης στην εκπομπή «Breakfast@Star».

«Είναι πολύ σημαντικό. Σου δίνει το πλεονέκτημα να μπορείς να παρακολουθήσεις τους άλλους και παράλληλα να ξεκουράζεσαι μέχρι να ξεκινήσει η μαρτυρική μάχη μέσα στο πλατό» συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments