Πολιτισμός

GENER8ION: Αναβάλλεται η παγκόσμια πρεμιέρα του πρότζεκτ του Ρομέν Γαβρά

GENER8ION: Αναβάλλεται η παγκόσμια πρεμιέρα του πρότζεκτ του Ρομέν Γαβρά
GENER8ION: Θα παρουσιαστεί στην Αθήνα την άνοιξη του 2022

Η πανδημία στάθηκε αιτία να αναβληθεί η πρεμιέρα του «Gener8ion», του νέου πρότζεκτ του σπουδαίου Ελληνογάλλου σκηνοθέτη Ρομέν Γαβρά και του μουσικού Surkin. Επρόκειτο να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου σε τρεις χώρους του Ιδρύματος Ωνάση (Στέγη στη Συγγρού, Μάντρα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Onassis Ready στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Onassis Culture, το έργο θα παρουσιαστεί στην Αθήνα την άνοιξη του 2022, ενώ οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν προσεχώς στο onassis.org.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Ρομέν Γαβράς: «Ήταν η πρώτη φορά που έκανα γυρίσματα στην Ελλάδα και ένιωσα πάρα πολύ άνετα. Με την υποστήριξη του Onassis Culture και του καταπληκτικού ελληνικού συνεργείου μου, δημιουργήσαμε κάτι που δεν θα μπορούσα να κάνω πουθενά αλλού στον κόσμο, το οποίο χτίστηκε από εικόνες και τοποθεσίες της Ελλάδας που είχα στο μυαλό μου από παιδί. Τα παιδιά είναι πάντα παιδιά, κάνουν πράγματα που κάνουν τα παιδιά και δημιουργούν αναμνήσεις ακόμα κι αν ο κόσμος καταρρέει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments