Ελλάδα

Διομήδης: Προληπτική εκκένωση οικισμών στα Φάρσαλα

Διομήδης: Προληπτική εκκένωση οικισμών στα Φάρσαλα
Διομήδης: Το φαινόμενο πλήττει ιδιαίτερα την περιοχή των Φαρσάλων λόγω της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης, εκκενώνονται προληπτικά σπίτια.

Εκκένωση οικισμών και αντλήσεις υδάτων έφερε η «κακοκαιρία Διομήδης» που αυτή την ώρα βρίσκεται στο αποκορύφωμά του στα Φάρσαλα. Το  καιρικό φαινόμενο πλήττει ιδιαίτερα την περιοχή των Φαρσάλων λόγω της συνεχιζόμενης και αδιάκοπης βροχόπτωσης. Σε πολλές περιοχές θα χρειαστούν και αλυσίδες.  Διομήδης

Διομήδης: Δεν αποκλείεται να ζητηθεί η εκκένωση όλου του οικισμού για την προστασία των πολιτών εντός ώρας

Στην περιοχή των Φαρσάλων γίνονται συνεχείς αντλήσεις υδάτων από σπίτια τα οποία πλημμύρισαν. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το πυροσβεστικό σώμα ετοιμάζονται να εκκενωθούν σπίτια στον οικισμό Υπέρεια, ενώ αν συνεχιστεί το άγριο καιρικό φαινόμενο δεν αποκλείεται να ζητηθεί η εκκένωση όλου του οικισμού για την προστασία των πολιτών.

Ειδικότερα, πάνω από 15 μηχανήματα του δήμου επιχειρούν σε πολλά σημεία των δρόμων όπου παρουσιάστηκαν προβλήματα, ενώ το φαινόμενο δεν έχει διακοπεί για λεπτό.  Προβλήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης αντιμετωπίζει και ο Δήμος Αγιάς, κυρίως στις παραλιακές περιοχές όπου λόγω της βροχόπτωσης παρουσιάστηκαν πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους της περιοχής.

Διομήδης

Η ορμή της θάλασσας εξαφάνισε τον δρόμο στο παραλιακό μέτωπο του δήμου Αγιάς

Η ορμή της θάλασσας εξαφάνισε τον δρόμο στο παραλιακό μέτωπο του δήμου Αγιάς. Η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή, με έντονη βροχόπτωση δημιουργεί προβλήματα και στις κεντρικές οδικές αρτηρίες των παραλίων αλλά και διακοπές ρεύματος στο Σκλήθρο, στην Ανάβρα Αγιάς. Στο μεταξύ εντυπωσιακές εικόνες έρχονται από τα παράλια του Δήμου Αγιάς, όπου ο αφρός της θάλασσας σκέπασε την ακτή. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στον παραλιακό δρόμο Αγιοκάμπου. Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ από τις 4:30 ξημερώματα της Τρίτης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην προσωρινή ράμπα που ενώνει τα χωριά Βλαχογιάννι και Μεσοχώρι Ελασσόνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments