Lifestyle

Άρης Μακρής: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε κατάστρωμα πλοίου»

Άρης Μακρής: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε κατάστρωμα πλοίου»
Άρης Μακρής: «Έχω σκεφτεί τη δημιουργία οικογένειας αλλά όχι σε πολύ σοβαρό στάδιο, αρχικά θέλεις και τον κατάλληλο άνθρωπο για να το κάνεις».

Συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα παραχώρησε ο Άρης Μακρής το πρωινό της Τρίτης 11 Ιανουαρίου. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τις οικονομικές  δυσκολίες που έχει βιώσει, την δημιουργία οικογένεια που επιθυμεί να κάνει αλλά εξομολογήθηκε και το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά μέχρι σήμερα! Άρης Μακρής

Άρης Μακρής: «Είμαι μακριά από την δημιουργία οικογένειας»

Ειδικότερα, ο Άρης Μακρής επισήμανε χαρακτηριστικά πως «έχω περάσει πολλές φορές δύσκολα οικονομικά αλλά δεν είχα ποτέ θέμα με το να ζω με τα λιγότερα. Να φάω δηλαδή μια μέρα ψωμί και τυρί. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν αγχώνομαι ποτέ, είμαι πολύ χαλαρός και ότι παρουσιάζεται το αντιμετωπίζω με πλήρη ηρεμία»

«Έχω σκεφτεί τη δημιουργία οικογένειας αλλά όχι σε πολύ σοβαρό στάδιο. Αρχικά θέλεις και τον κατάλληλο άνθρωπο για να το κάνεις, δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου και νιώθω ότι είμαι μακριά από αυτό». «Είναι λίγο περίεργο αλλά ευτυχώς ήταν πριβέ και δεν υπήρχε κόσμος τριγύρω! Το πιο περίεργο μέρος που έχω συνευρεθεί ερωτικά ήταν σε κατάστρωμα πλοίου» κατέληξε  με χαμόγελο ο Άρης Μακρής.

Λίγα λόγια για εκείνον

Ο Άρης Μακρής έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Στα 17 του μαζί με τους συμμαθητές του δημιούργησαν το συγκρότημα “S.A.G.G.A.”. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και κιθάρας. Με το συγκρότημα αυτό συμμετείχαν σε εκδηλώσεις και στη συνέχεια δήλωσαν συμμετοχή στο μαθητικό φεστιβάλ Schoolwave όπου και εμφανίστηκαν live στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Επίσης εμφανίστηκαν σε αρκετές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.

Άρης Μακρής

Το 2012 εμφανίστηκε σε μουσικές εκδηλώσεις της Αθήνας αλλά και της επαρχίας. Βρέθηκε στο μουσικό φεστιβάλ “Kazarma” που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Πλαστήρα καθώς επίσης συμμετείχε στο πρόγραμμα του ροκ μουσικού χώρου “RED Club”. Το 2013 (συγκεκριμένα τον Απρίλιο) δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό μουσικών ταλέντων “Amita Motion Positive Group” όπου επιλέχθηκε από τους Playmen μαζί με τον Δημήτρη Γιαννούλη και Βαγγέλη Κακουριώτη για τον σχηματισμό του group “Boys and Noise”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments