Ελλάδα

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Φονικό το πέρασμά της – Δύο νεκροί και μία αγνοούμενη

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Φονικό το πέρασμά της – Δύο νεκροί και μία αγνοούμενη
Δύο νεκροί σε Σέρρες και Καρδίτσα - Μία γυναίκα αγνοείται

Φονικό αποδεικνύεται το «χτύπημα» της κακοκαιρίας «Διομήδης», που πλήττει όλη τη χώρα καθώς ήδη δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, σε Καρδίτσα και Σέρρες.

Καρδίτσα – Νεκρός από ηλεκτροπληξία

Ένας 50χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης στην Καρδίτσα. Ο άτυχος άνδρας δούλευε στις αποκαταστάσεις των βλαβών στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του KarditsaLive.Net ο εργαζόμενος φέρεται να χτυπήθηκε από ρεύμα κατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης βλάβης. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σέρρες – Νεκρός σε ρέμα εντοπίστηκε αγνοούμενος – Έρευνες για τον εντοπισμό γυναίκας

Νεκρός μέσα σε ρέμα βρέθηκε ένας άνδρας, ο οποίος αγνοούνταν μαζί με τη σύζυγό του στις Σέρρες.

Μαζί τους ήταν ο αδερφός του ο οποίος και ειδοποίησε το 112. Ο άνδρας με τη σύζυγό του προσπάθησαν να διασχίσουν ποτάμι στη Νιγρίτα το οποίο ήταν φουσκωμένο λόγω της κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός 4χλμ περίπου από το σημείο που παρασύρθηκε αρχικά. Η γυναίκα του αγνοείται με τις αρχές να επιχειρούν για τον εντοπισμό της σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων από το σημείο που παρασύρθηκε.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά είναι σε εξέλιξη, ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση για τον άτυχο άνδρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments